Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Βολονάκης

Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Βολονάκης από τον πάγκο του ΠΑΟ Κρουσώνα, καθώς το απόγευμα της Κυριακκής η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον νεαρό τεχνικό.

Το νέο τεχνικό που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας αναζητούν οι ιθύνοντες του ΠΑΟ Κρουσώνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με το όνομα του τεχνικού να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Βολονάκης ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2016, έχοντας μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά με προβλήματα, ωστόσο κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Με ανακοίνωση της η νέα διοίκηση του σωματείου, ευχαριστεί τον Δημήτρη Βολονάκη για την συνεργασία που είχαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο και το εύχονται τα καλύτερα τόσο στην προπονητική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Βολονάκη. Του ευχόμαστε από καρδιάς όλα τα παλιά και νέα μέλη της διοίκησης μια αξιόλογη πορεία τόσο στην προπονητική όσο και στην προσωπική (οικογενειακή) ζωή του. Ευχαριστούμε για την προσπάθεια που έκανε πέρυσι για την ομάδα και του ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα για το μέλλον. Το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook