Την Τετάρτη 16/8 η “πρώτη” της Δαμάστας

Η Δαμάστα προετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας της, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο γήπεδο της.

Οι “μπλε” ξεκινούν την αγωνιστική χρονιά την Τετάρτη (16/8), όπου στο γήπεδο τους θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2017-2018 με ώρα έναρξης τις 17:30.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας, μετά την ολοκλήρωση της “πρώτης” ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας θα διοργανώσει χοροσπερίδα στο χωριό με το συγκρότημα των Σταυρακάκη-Καλλέργη.

Με βάση την ίδια ενημέρωση, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του προέδρου και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Η έναρξη της φετινης προετοιμασίας της ομάδας θα ξεκινησει Τετάρτη 16/8 στις 17.30 στο γήπεδο μας.Αμεσως μετα θα μεταβουμε στο χωριό στην χοροσπεριδα που διοργανώνει ο Πολιτιστικος Σύλλογος Δαμαστας στα πλαισια των πολιτιστικων εκδηλωσεων 2017 με το συγκρότημα Σταυρακακη-Καλλεργη. Πριν την ημερομηνία αυτη θα γινει συνάντησή του ποδοσφαιρικου τμήματος στο σπιτι του Προέδρου Αντώνη Παπαδάκη. Για περισσότερες πληροφορίες θα ενημερωθειτε προσεχώς. Φροντιστε ολοι το πρόγραμμα σας να ειστε ολοι παρων. Σαν Α.Ο. ΔΑΜΑΣΤΑΣ σας ευχομαστε καλο μηνα και καλη αρχη σε όλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook