Προπονητής στον ΟΦΑΜ ο Κασσαπάκης

Ο Βασίλης Κασσαπάκης θα είναι ο προπονητής του ΟΦΑΜ στην επιστροφή της ομάδας της Αγίας Μαρίνας στην ενεργό δράση.

 

Ο νεός προπονητής του ΟΦΑΜ θα τεθεί να οδηγήσει την ομάδα της Αγίας Μαρίνας στη Γ΄ΕΠΣΗ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΟΦΑΜ ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, μαζί με εκεινη του άμεσου συνεργάτη του, Στέλιου Σκουλούδη, τους οποίους και καλωσόρισε στο σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κασσαπάκη Βασίλη, ο οποίος αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας στο νέο αυτό ξεκίνημα μας.
Με καταγωγή από το Βενί Ρεθύμνης και κάτοικος Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι), ο Βασίλης Κασσαπάκης παρακολούθησε επιτυχώς τον Γενάρη την σχολή UEFA C της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης και το 1ο Παγκρήτιο προπονητικό επιμορφωτικό σεμινάριο Κρήτης που έγινε τον Ιούνιο.
Ο κύριος Κασσαπάκης αγωνιζόταν στην θέση του κεντρικού αμυντικού και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο Α’ Τοπικό Ρεθύμνου με την ομάδα του χωριού του καθώς επίσης και στον Διαγόρα Ανώπολης,ΠΑΟ Δειλινών,Κορφές και μέχρι πέρυσι στην Ομόνοια Καλλιθέας όπου και σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να ασχοληθεί με την προπονητική. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Στέλιος Σκουλούδης τ. Γεωργίου.
Σαν Ερασιτεχνικό Σωματείο είναι χαρά,υποχρέωση αλλά και στόχος μας να στηρίζουμε νέους ανθρώπους με όνειρα και φιλοδοξίες και να τους δίνουμε ευκαιρίες ώστε να μπορούν να δείξουν την αξία τους.
Καλωσορίζουμε το Βασίλη στην οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ. και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία…”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook