Ανεβάζει… στροφές ο Πόρος 5-2 τον Ερμή Ατσαλένιο

Ακόμα μια φιλική νίκη κατάφερε να πάρει ο Πόρος, ο οποίος επικράτησε του Ερμή Ατσαλένιου με 5-2 σε ένα φιλικό όπου και οι δύο προπονητές έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα.

Σε ένα φιλικό όπου και ο Νίκος Παγωμένος και ο Θάνος Μεϊμαράκης, χρησιμοποίησαν αρκετά πρόσωπα και σχήματα, ο Πόρος κατάφερε να κερδίσει με 5-2 συνεχίζοντας θετικά τα φιλικά προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Για την ιστορία σκόρερ των “μπλε” ήταν οι Μάρκου ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων, δείχνοντας πως φέτος θα είναι το πρώτο βιολί της ομάδας ενώ το πέμπτο γκολ το πέτυχε ακόμα μια μεταγραφή ο Στέλιο Μαγκουφάκης.

Ενώ για τον Ερμή Ατσαλένιου σκόραραν οι Φουρναράκης και Σταυρακάκης, με τον Θάνο Μειμαράκη, να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των “παιδιών” του.

Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τους προπονητές: 

Γκογκόσης, Εργαζάκης, Αγγελίδης, Χαλκιαδάκης, Χατζιδάκης, Γιούγκα, Βοριάς, Ντραγκότι, Γιαλαμάς Σ., Γιαλαμάς Γ., Πανταζης.
Έπαιξαν και οι Φουρναράκης, Σταυρακάκης, Λίλος, Κοτζαγιότης, Φουκάκης, Μπελενιώτης και Μαυραντωνάκης.

Για τον Πόρο αγωνίστηκαν οι Ζαφείρης, Γιαννακουδάκης, Καράλης, Ψιμόπουλος, Κοκκίνης, Καρβουνάκης Μ., Καρβουνάκης Ε,, Κλωνάρης, Σταθόπουλος, Ζαφείρης, Γουβιανάκης, Ντραγκότι, Ταμπάκης, Μάρκου, Μαγκουφάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook