Απέκτησε τον Γιάννη Λαδουκάκη ο ΟΦΑΜ

Την επιστροφή του Γιάννη Λαδουκάκη στον ΟΦΑΜ ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η μεγάλη επιστροφή. Με τις καλύτερες συνθήκες επιστρέφει η ομάδα μας στο Τοπικό Πρωτάθλημα,καθώς μετά από 17 ολόκληρα χρόνια ο Γιάννης Λαδουκάκης είναι κ πάλι μαζί μας.

Ο Γιάννης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Ο.Φ.Η., απ’όπου έφυγε το 1990 αν και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα εκείνης της εποχής για να έρθει στον Ο.Φ.Α.Μ., και να στηρίξει την ομάδα του τόπου μας καθώς όπως κ φέτος, έτσι κ τότε είχε ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα να στηρίζεται αποκλειστικά κ μόνο από παιδιά της περιοχής μας.

Με τη μακρόχρονη παρουσία του στα Τοπικά Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Η., δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι σε μεγάλο βαθμό αδίκησε τον εαυτό του καθώς θα μπορούσε να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο, Αλμυρό, ΕΓΟΗ, Ασίτες, Μινωική, Τύλισσο, Χερσόνησο, Αγία Βαρβάρα, Εθνικό, Μοχό και Μαραθώνα. Ήταν από τους πρωτεργάτες στην προσπάθεια που κάναμε για να οργανωθεί η ομάδα μας σε εξωαγωνιστικό επίπεδο κ πλέον θα μας βοήθησει κ αγωνιστικά,αφού με την εμπειρία του θα είναι ένας μεγάλος Δάσκαλος για τους νέους ποδοσφαιριστές μας.

Φίλε Γιάννη…καλώς ήρθες κ πάλι στο σπίτι μας…”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook