Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε με… μαγική ανατροπή ο Ηρόδοτος

Τι και αν ήρθε καλοκαίρι; Τι και αν άλλαξαν αρκετά στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού; Ο Ηρόδοτος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την περασμένη χρονιά, κατακτώντας ένα ακόμα τίτλο, αυτή τη φορά του Super Cup κερδίζοντας με ανατροπή το Ζαρό με 2-1.

Στα πρώτα πέντε λεπτά ο Ζαρός δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Σκουλά να βγάζει την σέντρα, ωστόσο ο Κασμερίδης έδιωξε πριν ο Μεταξάκης στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ηρόδοτος απάντησε αμέσως στις ευκαιρίες όταν ο Γαρεφαλάκης έπιασε την κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας του Ζαρού έδιωξε εντυπωσιακά.

Από εκεί και μετά ο Ηρόδοτος πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία ωστόσο ο Ζαρός κρατούσε αρκετά καλά.

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Ζαρός στο 33ο λεπτό καταφαίρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Κλαπάκης συνεργάστηκε άψογα με τον Πουλάκη, με τον τελευταίο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι προσπάθειες των Γαρεφαλάκη και Φραγκουλάκη δεν βρήκαν στόχο.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ζαρός κρατούσε την αμυντική του προσύλωση με αποτέλεσμα οι “κυανόλευκοι” να πιέζουν για το γκολ, που τελικά το πέτυχαν στο 84ο λεπτό όταν ο Παπαδάκης, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Από εκεί και μετά ο Ζαρός… κατέρρευσε, με αποκορύφωμα την αποβολή του Πολυμερίδη, ο οποίος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, με αποτέλεσμα ο Ηρόδοτος να γυρίσει “τούμπα” το παιχνίδι μέσα σε 2 λεπτά με τον Κανδηλάκη με ωραία κεφαλιά να χαρίζει έναν ακόμα τίτλο στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook