Παπαματθαιάκης: “Χαρούμενος από την προσπάθεια, τώρα ο ΠΟΑ”

Δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Super Cup που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 2-1 παραχώρησε ο τεχνικός του Ηροδότου Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός αρχικά μίλησε για την εικόνα του παιχνιδιού, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

“Η αλήθεια είναι ότι πάντα τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και στο παρελθόν έχουμε δει ωραία ματς. Σημαντικό για εμάς το ότι στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να έχουμε την κυκλοφορία και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε γκολ από ένα ανασταλτικό σημείο για έμενα σε μια αντεπίθεση και  αυτό το γκολ μας έβαλε μια ωραία άσκηση για το δεύτερο να κρατηθούμε σωστά μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι τα παιδιά δούλεψαν και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. 

Ήταν ένα πολύ καλό τέστ για εμάς. Συγχαρητήρια στον Ζαρό για την προσπάθεια που έκανε, επέλεξε αυτό το τρόπο παιχνιδιού να αμυνθεί και στην αντεπίθεση να πετύχει κάποιο τέρμα. Εγώ είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου”.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΟΑ: “Είναι επίσης ένα σημαντικό παιχνίδι, εμείς το κύπελλο το βλέπουμε σαν ένα θεσμό που θα χρησιμοποιηθούν παίκτες που δεν θα έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Όπως είπα και εχτές ότι θεσμός μας παρουσιάζεται είμαστε υποχρεωμένοι να τον κυνηγάμε γιατί ο Ηρόδοτος είναι μια τεράστια ομάδα”.

Ακόμα ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε για το πρωτάθλημα αλλά και για τις μεταγραφές τονίζοντας : “Ο μεγάλος στόχος της ομάδας τη φετινή σεζόν είναι να κάνει μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Μεταγραφικά έχουμε τελειώσει, αγωνιστικά είμαστε σε καλό επίπεδο και τώρα περιμένουμε να μας δώσουμε τον όμιλο για να δούμε που θα βαδίσουμε.

Τέλος ο τεχνικός των “κυανόλευκων” έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο αναφέροντας: “Ο κόσμος από την πρώτη μέρα είναι δίπλα μας, νομίζω είναι δυνατό χαρτί για την ομάδα φέτος και θα χαρώ να βλέπω περισσότερο κόσμο όσο περνάει ο καιρός στο γήπεδο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook