Τo Super Cup δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον Ζαρό

Μπορεί να έδειξε καλή εικόνα και να κόντραρε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας όπως ο Ηρόδοτος, όμως ο Ζαρός είχε αρνητικό απολογισμό από το Super Cup.

Η φετινή φιλοσοφία του Ζαρού ήταν να δώσει βάση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, αποκτώντας λίγους ποδοσφαιριστές, αλλά ποιοτικότερους από πέρυσι, όπως ο Κοζυράκης, ο Μεταξάκης και ο Πουλάκης. Αυτό εγκυμονούσε κινδύνους και φαίνεται πως από τον πρώτο αγώνα γίνεται πράξη ο φόβος των Μεσσαριτών.

Αρχικά, ο Ζαρός έχασε με αποβολές τον Πολυμερίδη και τον Κοζυράκη και ειδικά για τον δεύτερο ίσως η τιμωρία είναι μεγαλύτερη. Ο Πολυμερίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ίσως απουσιάσει στον επόμενο αγώνα, όμως για τον Κοζυράκη τα πράγματα μάλλον είναι διαφορετικά. Ο έμπειρος πλάγιος αμυντικός αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα μετά τη λήξη του αγώνα και η τιμωρία του ενδέχεται να αφορά περισσότερους από έναν αγώνα, χάνοντας έτσι την πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ στις Αρχάνες απέναντι στον Γιούχτα.

Πέραν των αποβολών ο Ζαρός φαίνεται πως έχασε και στον Σκουλά. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του Ζαρού τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του Super Cup και υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό, μέχρι και ρήξη χιαστών, χωρίς όμως να έχει υπάρξει ακόμα σίγουρη εξέλιξη στο θέμα. Το βέβαιο, πάντως, είναι πως θα μείνει για ένα διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων με τον Φάνη Χαλκιαδάκη να μετράει τις “πληγές” του για να βρει λύση στο πρόβλημα αυτό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook