Τσαγκαράκης: “Είχαμε θέληση και πάθος”

Ο τεχνικός της Γόρτυνας, Κώστας Τσαγκαράκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την νίκη επί της Φαιστού (3-1) στην πρεμιέρα της Α1, το φετινό πρωτάθλημα αλλά και το προσεχές ματς με τον Ρωμανό. 

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 η Γόρτυα επικρατώντας με 3-1 της Φαιστού στο Μεσαρίτικο ντέρμπι της πρεμιέρας.

Ο τεχνικός της ομάδας των Αγίων Δέκα, Κώστας Τσαγκαράκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την νίκη επί της Φαιστού στην πρεμιέρα της Α1, το φετινό πρωτάθλημα αλλά και το προσεχές ματς με τον Ρωμανό.

Αναλυτικά όσα είπε o Κώστας Τσαγκαράκης  την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη της πρεμιέρας επί της Φαιστού (3-1)

«Ήταν μία πρεμιέρα δυνατή και δύσκολη όπως κάθε πρεμιέρα. Είμαστε ανέτοιμοι κάτι που είναι φυσιολογικό αφού είναι ακόμα νωρίς. Τα καταφέραμε και θεωρώ οτι αν αναλογιστούμε τις συνθήκες της εποχής είχαμε καλή απόδοση. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί σε ένα Μεσαρίτικο ντέρμπι και τα καταφέραμε”.

Για το πως κύλησε το ματς

“Και τα δύο γκολ του Ξαγοραράκη τα είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Μπορούσαμε να “κλειδώσουμε” την νίκη νωρίτερα όταν προηγηθήκαμε. Tελικά αν και ισοφαριστήκαμε δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε την νίκη. Είχαμε θέληση και πάθος, χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις σε ένα ντέρμπι”.

Για την φετινή Γόρτυνα

“Είναι μία νέα φιλόδοξη ομάδα. Χρειαζόμαστε χρόνο και θέλουμε νίκες για να φύγει γρήγορα το άγχος. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιέται ο κόσμος μας. Υπάρχουν άνθρωποι με όρεξη στην ομάδα, που τρέχουν καθημερινά. Προσπαθούν για το καλύτερο”.

Για την συμφωνία του με την ομάδα

“Είχαμε μία αρχική κουβέντα σε καλό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων. Μετά έγινε η πρόταση και συμφωνήσαμε. Όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν, είχα ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και τα βλέπω και στην πράξη”.

Για το πρωτάθλημα της  Α1

“Το αρνητικό είναι οτι δεν ξέρουμε ακριβώς ποσες ομάδες θα πέσουν αφού αυτό εξαρτάται από την Γ εθνική. Θα υπάρξουν ομάδες τριών ταχυτήτων. Μία που πηγαίνει για πρωτάθλημα, μία μεσαίας κατηγορίας και μία από ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν θέλω να κατατάξω ομάδες και να πω για μας”.

Για το αν θα πρέπει να γίνονται πλεϊ οφ

“Δεν είμαι ξεκάθαρα υπέρ ή κατά. Υπάρχουν τα θετικά, υπάρχουν και τα αρνητικά. Θα έλεγα “ναι μεν αλλά”.

Για το ματς της Κυριακής με τον Ρωμανό

“Είναι μία σταθερή δύναμη στην Α1. Ξεκίνησε με νίκη και θα είναι ένα δύσκολο ματς. Έχει καλή ομάδα με νέο προπονητή. Εμείς θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Έχω εικόνα από την αντίπαλη ομάδα και θσ δουλέψουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της. Θα μας λείψει ο Σαβουιδάκης που του ευχόμαστε άπαντες περαστικά και ταχεία ανάρρωση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook