Tσαγκαράκης: “Χρειάζεται λίγο υπομονή”

Ο τεχνικός της Γόρτυνας τόνισε οτι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει τον Κεραυνό (0-0), που έχουν τον ίδιο στόχο.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ματς της 3ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ στους ανάμεσα σε Γόρτυνα και Κεραυνό στους Αγίους Δέκα 

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας, Κώστας Τσαγκαράκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Όταν παίζεις με ομάδες που πάνω κάτω έχεις τους ίδιους στόχους και αγωνίζεσαι και στην έδρα σου, σίγουρα θέλεις να κερδίσεις.

Από εκεί και πέρα ο δυνατός άνεμος δεν βοήθησε να παιχτεί ποδόσφαιρο και κάποιες φάσεις μάλιστα δημιουργήθηκαν περισσότερο από τον αέρα και λιγότερο από τους παίκτες.

Στις καιρικές συνθήκες ήρθαν να προστεθούν και οι απουσίες κάποιων παικτών που φάνηκαν στην οικονομία του ματς. Μ’ αυτά τα δεδομένα η ισοπαλία μοιάζει δίκαιο αποτέλεσμα, με την ομάδα μας να έχει πάντως περισσότερες ευκαιρίες, έτσι ώστε αν υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει αυτή θα έπρεπε να ήμασταν εμείς.

Έχω πει και σε προηγούμενα ματς ότι πολλοί από τους παίκτες μας ήρθαν στο τέλος της προετοιμασίας κι έτσι πράγματα που έπρεπε να δουλευτούν στα φιλικά ματς, δουλεύονται αναγκαστικά στα επίσημα κι αυτό τα κάνει ακόμα πιο αγχωτικά. Χρειάζεται λίγο υπομονή.

Τα παιδιά όπως έκαναν και σήμερα, θα συνεχίσουν μέρα με τη μέρα να βγάζουν περισσότερη αγωνιστική διάθεση και πάθος, θα δουλέψουμε και θα βελτιώσουμε και κάποια τεχνικά αγωνιστικά θέματα, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτερη στη συνέχεια και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να μην έχουμε προβλήματα.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook