Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η Δόξα Γαλιάς

Για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Νιπιδιτού (4-3) για την 5η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία για τη διαιτησία τουν κ. Ζαχαριουδάκη και των βοηθών του κ.κ. Κυριακόπουλο – Καζόγλου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Νιπιδιτού, εξέδωσε η Δόξα Γαλιάς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Προς Ε.Π.Σ.Ηρακλείου και κάθε ενδιαφερόμενο

“Κύριοι
Αισθανόμαστε πλέον την ανάγκη να προβούμε σε δημόσια διαμαρτυρία για την αντιμετώπιση της ομάδος μας από τους κυρίους που στέλνετε για να διευθύνουν διαιτητικά τους αγώνες στους οποίους συμμετέχουμε.

ΑΙΣΧΟΣ κυριοι..απλά ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ

Ως πότε θα αποφασίζετε εσείς κύριοι διαιτητές και επόπτες γραμμών ποιό θα είναι το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα;;Ως πότε θα ρυθμίζετε με τις αποφάσεις σας υπέρ ποιάς ομάδας θα κατοχυρωθούν οι τρεις βαθμοί;;
Ερωτούμε ευθέως κατ’ αρχήν τον αρχιδιαιτητή της Ενώσεως και κατά δεύτερον τον διαιτητή κύριο Ζαχαριουδάκη και τους επόπτες γραμμών κύριους Κυριακόπουλο και Καζόγλου:

1) Από πότε το γύρισμα της μπάλας από το ύψος της τελικής γραμμής στο ύψος του πέναλτι (γύρισμα της μπάλας προς τα πίσω) θεωρείτε παράβαση οφ σα’ι’ντ και η επίτευξη τέρματος ακυρώνετε όταν μάλιστα ο σκόρερ καλύπτεται πλήρως;;; Όταν με αυτό το γκολ επιτυγχάνεται ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του αγώνα;;

2 )Από πότε η επαφή της μπάλας στα χέρια αμυντικού εντός της περιοχής του με σαφέστατη πρόθεση την ανακοπή της φάσης δεν θεωρείτε παράβαση πέναλτι;;

3) Από πότε οι επόπτες γραμμών δεν ακολουθούν τον τελευταίο αμυντικό για να καταδείξουν παράβαση οφ σα’ι’ντ αλλά είναι συνεχώς ξεχασμένοι πιο πίσω ή πιο μπροστά;;

Σήμερα Κυριακή 15/10/2017 στο γήπεδο Αγ. Παρασκιών,στην αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Νιπιδιτού-Δόξα Γαλιάς,ζήσαμε για άλλη μια φορά σκηνές απείρου κάλλους από πλευράς διαιτησίας. Διαιτησία η οποία για άλλη μια φορά έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Θέλουμε να απευθύνουμε δημόσια έκκληση-προειδοποίηση προς όλους τους εμπλεκόμενους σ’ αυτό το θέατρο σκιών που εσείς ονομάζετε διαιτησία ότι δεν θα ανεχθούμε άλλα τέτοια παρατράγουδα. Η παραγοντική ενασχόληση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι εκτός από ιδιαίτερα κοστοβόρα και ιδιαίτερα ψυχοφθόρα.. Μην παίζετε άλλο με τα νεύρα την υπομονή και την υπόληψή μας.Μας εγκαλείτε εφέτος τακτικά ως κατηγορούμενους στα δικαστήρια σας αφού προηγουμένως έχουν φροντίσει οι απεσταλμένοι διαιτητές σας,τους οποίους σημειωτέων ακριβοπληρώνουμε(35 ευρώ χρέωση για καύσιμα για χιλιομετρική απόσταση 110 χιλιομέτρων) να μας βγάλουν απ’ τα ρούχα μας.Παρακαλούμε θερμά να μην μας οδηγείτε άλλο προς πράξεις και τακτικές του παρελθόντος τις οποίες εμείς οι ίδιοι έχουμε από καιρό αποκηρύξει και καταδικάσει.Δεν ζητήσαμε ποτέ ούτε και τώρα ζητάμε τίποτα περισσότερο από δίκαιη μεταχείριση και να εφαρμόζετε το 50/50.Αν δεν είστε σε θέση να το πραγματοποιήσετε τότε να πάμε στα σπίτια μας,ή εμείς ή εσείς αφού δεν χρειάζεται να κατεβάζουμε καν ομάδα στο γήπεδο να παλεύει για χαμένα αποτελέσματα.

Κλείνοντας θα πούμε μόνο το εξής..γελούσαν σκωπτικά με τα σφυρίγματά σας οι φίλαθλοι της ομάδας του Ηρακλή.. Σε αυτό το σημείο έφτασε σήμερα το ΑΙΣΧΟΣ σας κύριοι διαιτητές.

Υ.Γ Να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το σωματείο του Ηρακλή Νιπιδιτου, το οποίο πραγματοποιεί εφέτος μια αξιόλογη πορεία. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Ο πρόεδρος 
Σταθοράκης Γεώργιος”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook