Έχουν βάλει και φέτος ψηλά τον… πήχη

Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Στο γήπεδο του ΠΟΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη για τις Μικτές ΕΠΣΗ με αντίπαλο το Λασίθι η πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, με την Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ να επικρατεί 5-0 και την Μικτή Νέων ΕΠΣΗ με 2-1.

Το ματς των Παίδων

Στο παιχνίδι των Παίδων, η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ έκανε ένα αποδοτικό α’ ημίχρονο, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και φτάνοντας σε μία άνετη νίκη με 5-0. Σκόραραν οι Σωμαράκης (25’), Χαλκιαδάκης (30’) και δύο αυτογκόλ σημείωσε ο Ταμπουρατζής. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο φινάλε ο Μαμουλάκης. Δοκάρια είχαν οι Αμανάκης και Σπυριδάκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Αντώνης Φραγκάκης): Θαλασσινός (51’ Γαλανάκης), Χασουράκης, Σαντοριναίος (41’ Δασκαλάκης), Τσέρος, Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης Μ., Χαλκιαδάκης (57’ Λεμονιάς), Αμανάκης (51’ Ντολακάι), Σωμαράκης, Μαμουλάκης, Ρεθεμνιωτάκης (41’ Γεωργαλής).

ΛΑΣΙΘΙ: Σινάνι (59’ Μανδουράρης), Παπαδάκης, Ντίσα, Ζερβός, Ταμπουρατζής (59’ Στεφάνι), Πατερμαράκης (31’ Μπαριτάκης), Κοπανάκης, Γρηγοράκης, Μερκούρης (59’ Προϊστάκης), Κουτούζος, Χρονάκης (41’ Κούρτι)
Το ματς των Νέων

Απέναντι στο μαχητικό Λασίθι, η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ έμεινε πίσω στο σκορ στο 59’ με σκόρερ των φιλοξενούμενων τον Σολάκου. Κυνήγησε όμως την ανατροπή και τα κατάφερε στο φινάλε. Στο 86’ μετά από δοκάρι του Γκλεζάκου, ο Τσαμπουράκης στην επαναφορά ισοφάρισε 1-1 ενώ ο σκόρερ έδωσε την ασίστ στο 88’ στον Μαμουλάκη, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Νεοκοσμίδης, Κριτσωτάκης (65’ Στακάκης), Παπαδάκης, Γκλεζάκος, Γκίκα, Ροδίτης, Σαβουιδάκης, Βοργιάς (60’ Φαϊτάκης), Μαμουλάκης, Κουτεντάκης (55’ Ζηδιανάκης), Κεβάνι (65’ Τσαμπουράκης)

ΛΑΣΙΘΙ: Φαϊτάκης, Κατρίνης, Στογιάνι, Μουτσάι, Ντούνκα, Περαντωνάκης, Ανδριανάκης (65’ Χαμουρατίδης), Θώμο (56’ Τρόκα), Σολάκου (78’ Κουτσαντωνάκης), Ρογδάκης, Φωτιάδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook