Ο Α.Ο.Τ ευχαριστεί

Τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο Φαιστού και την Δόξα Γαλιάς και τον Πρόεδρό της.

Οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις του Α.Ο.Τ:

“το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου-Πυργιώτισσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κύριο Σταύρο Αρναουτάκη για τη χρηματοδότηση της συντήρησης και ανακατασκευής του χλοοτάπητα του κεντρικού και βοηθητικού γηπέδου του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου”.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου-Πυργιώτισσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού, και προσωπικά τον Δήμαρχο Φαιστού κύριο Αρμουτάκη Γεώργιο για την άμεση ανταπόκριση τους και εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου”.

“Ο Αθλητικός Ομιλος Τυμπακίου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα της Δόξας Γαλιάς, και προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σταθοράκη, για την παραχώρηση του γηπέδου της Γαλιάς σε προπόνηση της ομάδας μας και στον αγώνα πρωταθλήματος με τις Ελπίδες.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παράγοντες αλλά και τους κατοίκους της Γαλιάς για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας και αν χρειαστήκαμε, και δεσμευόμαστε πως σε ανάλογη περίπτωση θα πράξουμε το ίδιο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook