Οι “καμπάνες” της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ

Αλλά και η κλήση ενός σωματείου σε απολογία την προσεχή Τρίτη.

Oι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ:

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

“Kατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/09.01.2018 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή :

Είχαν κληθεί και απολογήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου σας, καθώς και ο Προπονητής σας κ. Μπαστάκης Αριστοτέλης εγγράφως, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 17/12/2017 ΡΟΥΒΑΣ-ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ.

Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.

Στον κ.ΜΠΑΣΤΑΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑ (10) ΜΕΡΕΣ”.

 

Ο.Φ.Α

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,

Kατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/09.01.2018 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή :

Είχε κληθεί και απολογήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, καθώς για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 17/12/2017 ΟΦΑ-ΤΡΙΤΩΝΙΑ.

Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50 ΕΥΡΩ ΩΣ ΥΠΟΤΡΟΠΟ”.

 

Ενώ κλήθηκε σε απολογία: 

ΕΛΠΙΔΕΣ
ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
“Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 16/01/2018 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος, της 07/01/2018 ΕΛΠΙΔΕΣ-ΦΑΙΣΤΟΣ.
Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook