Μυλωνάς: “Το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε”

Ο ποδοσφαιριστής που έκρινε με το γκολ του τον 47ο Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, Γιώργος Μυλωνάς, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το νικηφόρο για τον ΠΑΝΟΜ ματς στο Τυμπάκι κόντρα στον ΠΟΑ (1-0), το γκολ που σημείωσε, τον κόσμο της ομάδας αλλά και τα πανηγύρια μετά την κατάκτηση της κούπας. 

Ο ΠΑΝΟΜ κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΗ μετά το 2007 στον 47ο Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον ΠΟΑ στο Τυμπάκι (1-0) με γκολ στο 89′.

Ο σκόρερ της Μαλιώτικης ομάδας στον Τελικό, Γιώργος Μυλωνάς , μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για τον νικηφόρο Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ μμε τον ΠΟΑ (1-0), το γκολ που σημείωσε, τον κόσμο της ομάδας αλλά και τα πανηγύρια μετά την κατάκτηση της κούπας.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Μυλωνάς στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τoν νικηφόρο για τον ΠΑΝΟΜ Τελικό του Κυπελλου ΕΠΣΗ με τον ΠΟΑ (1-0)

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που κατακτήσαμε το Κύπελλο και το φέραμε στα Μάλια μετά από 11 χρόνια. Ακόμα περισσότερο που κερδίσαμε και μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Είμαστε δίκαιοι Κυπελλούχοι”.

Για τον φετινό στόχο του ΠΑΝΟΜ

“Εμείς είχαμε βάλει δύο στόχους, Την άνοδο και το Κύπελλο. Ο πρώτος χάθηκε αφού κάναμε πολλά λάθη και ο Γιούχτας δίκαια θα κόψει πρώτος το νήμα. Στο Κύπελλο, όσο περνούσαν οι φάσεις και απομακρυνόμασταν και από τον τίτλο, τόσο αφιερωνόμασταν σε αυτόν τον θεσμό. Το πιστέψαμε και τα δώσαμε όλα για το Κύπελλο”.

Για το πως κύλησε ο Τελικός

“Ήταν ένας ωραίος και συναρπαστικός Τελικός. Δουλέψαμε πάρα πολύ πριν το ματς και ήμασταν σωστά διαβασμένοι.  Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Καθαρές και κλασικές ευκαιρίες. Περνούσε η ώρα και αγχωνόμασταν γιατί η μπάλα… τιμωρεί.  Τελικά βάλαμε το γκολ στο 89′ και αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη χαρά αφού στο τέλος είναι πιο γλυκιά. Ο ΠΟΑ δεν μπορούσε να αντιδράσει. Δεν θέλαμε να πάμε στα πέναλτι και να κριθεί στην τύχη.  Εκεί είναι 50-50. Ξέραμε οτι ήμασταν καλύτεροι και θέλαμε να το πάρουμε στα 90′. Όταν μάθαμε οτι δεν θα έχει παράταση, μας φάνηκε “κάπως”. Δεν το είχαμε στο μυαλό μας όμως αφού μπήκαμε για την νίκη και όχι την ισοπαλία. Δεν μπορώ να πω αν στοίχισε τον ΠΟΑ οτι την προηγούμενη μέρα εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ εθνική. Εμείς κοιτάμε μόνο τον ΠΑΝΟΜ και χαίρομαι που κοιτάξαμε στα μάτια μία τόσο καλή ομάδα”.

Για τον κόσμο του ΠΑΝΟΜ

“Τον ευχαριστούμε και του αφιερώνουμε το Κύπελλο. Έκαναν ένα σχετικά μακρινό ταξίδι και ήρθαν στο Τυμπάκι για να μας στηρίξουν. Είχαμε πολλούς φιλάθλους. Το ευχαριστηθήκαμε και μεις και αυτοί”.

Για το γεγονός οτι το ματς έγινε στο Τυμπάκι

“Αρχικά δεν ήταν και οτι το καλύτερο. Είναι σχετικά μακριά και δεν είναι ένα μεγάλο γήπεδο. Όμως ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και όλα κύλησαν άψογα. Ήταν μία άψογη διοργάνωση και μπράβο σε όλους. Ήταν μία όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα”.

Για το πως είναι να είσαι Κυπελλούχος και το Κύπελλο Ερασιτεχνών

“Το είχα νιώσει και πέρυσι αυτό το συναίσθημα με τον Ηρόδοτο, που τα κατακτήσαμε όλα. Είναι υπέροχο. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά και μόνο με αυτά ομάδα δεν φτιάχνεις. Μετράει η ψυχή και το πάθος. Μακάρι να πάρουμε και φέτος με τον ΠΑΝΟΜ τα Κύπελλα που πήραμε φέτος με τον Ηρόδοτο. Συνεχίζουμε και πλέον έχουμε αυτόν τον στόχο. Αν έχουμε και τύχη στις κληρώσεις μπορούμε να φτάσουμε ψηλά “.

Για το γκολ του

“Είχα χάσει ευκαιρίες στο ματς αλλά δεν με επηρέασε. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Χαίρομαι που σκόραρα και πήραμε το Κύπελλο πανάξια”.

Για τα πανηγύρια μετά τον Τελικό

“Ήταν όμορφες στιγμές.  Το γιορτάσαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια ου είμαστε. Είναι ωραίο να παίρνεις την κούπα και το διασκεδάσαμε”.

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

“Μετέχω σε αυτό το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο. Ευχαριστιέσαι να παίζεις ποδόσφαιρο και γίνεται “μάχη” στην ουρά ενώ και στην κορυφή έχει καλές ομάδες με τον Γιούχτα να είναι η καλύτερη ομάδα και μεις η δεύτερη”.

Για τους Βλαχάκη και Πατελή

“Έχουμε δύο δικά μας παιδιά στην τεχνική καθοδήγηση. Δύο άνθρωπο που έχουν προφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΝΟΜ και αφιερώνουν πολύ χρόνο στην ομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αγαπάνε τον ΠΑΝΟΜ και το έχουν αποδείξει. Μερίδιο επιτυχίας ανήκει και στον Κουλούρα. Καθένας έχει βάλει το λιθαράκι του”.

Για τον ίδιο

“Νιώθω καλά στον ΠΑΝΟΜ. Περιμένω τώρα να τελειώσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ερασιτεχνών και μετά θα δούμε. Βλέποντας και κάνοντας που λέμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook