Σουμπασάκης: “Η Επισκοπή δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα”

Ο έμπειρος παίκτης της Επισκοπής, Δημήτρης Σουμπασάκης , μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την φετινή πορεία της ομάδας του, το ματς με τον ΠΑΝΟΜ για το Κύπελλο Ερασιτεχνών (25/4), την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Επισκοπής αλλά και το μέλλον του σε αυτή. 

Η Επισκοπή θα υποδεχθεί τον ΠΑΝΟΜ στις 25 Απρίλη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών με έπαθλο την πρόκριση στον άτυπο Τελικό Κρήτης.

Ο έμπειρος παίκτης της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Δημήτρης Σουμπασάκης , μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την φετινή πορεία της Επισκοπής, το ματς με τον ΠΑΝΟΜ για το Κύπελλο Ερασιτεχνών (25/4), την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και το μέλλον του σε αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Σουμπασάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την πορεία της Επισκοπής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

«Η Επισκοπή φέτος έκανε μία πολύ καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπου πρωταγωνίστησε. Είμαστε μία… ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΣΡεθύμνου και ήδη κάνουμε τον προγραμματισμό μας για την νέα σεζόν. Η ομάδα μας έχει ένα όνομα βαρύ και μία φανέλα που πρέπει να πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά. Ανεβήκαμε, ξανά πέσαμε αλλά είμαστε και πάλι εδώ. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε κάθε χρόνο και κάτι παραπάνω”.

Για χαμένο τον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΡ με τον Ερμή Ζωνιανών (0-1)

“Κοιτάξαμε στα μάτια τον Ερμή, που έχει ένα αλό σύνολο και φάνηκε οτι οι παίκτες του έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία. Ευτύχισε να προηγηθεί και εμείς δεν καταφέραμε να απαντήσουμε. Έκανε σωστή διαχείριση και νομίζω οτι έγινε ένας ανταγωνιστικός Τελικός όπου δεν φάνηκε η διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων”.

Για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και τον ΠΑΝΟΜ

“Η Διοίκηση αποφάσισε να πάρουμε την θέση του Ερμή, που αρνήθηκε για να διαμαρτυρηθεί στην ΕΠΟ να κατέβει στον θεσμό, και μεις συμφωνήσαμε. Το δεχτήκαμε και είχαμε το δικαίωμα ως φιναλιστ να δηλώσουμε συμμετοχή. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τον ΠΑΝΟΜ δεν τον έχω δει φέτος, μην λέω ψέμματα αλλά ξέρω οτι είναι καλλή ομάδα και πήρε το Κύπελλο από τον έμπειρο ΠΟΑ. Ένα ματς είναι και θα θέλαμε να παίξουμε στον άτυπο Τελικό της Κρήτης. Γιατί όχι να μην πάρουμε, όπως ο Ηρόδοτος πέρυσι την κούπα; Είτε εμείς είτε κάποια άλλη Κρητική ομάδα”.

Γα τον υποβιβασμό Ερμη και ΑΕΜ από τον 8ο Ομιλο της Γ εθνικής

“Είναι λυπηρό για τον Νομό μας. Πέσαν και οι δύο Ρεθυμνιώτικες ομάδες αν και έχουν καλή ομάδα. Τυ χρόνου θα είμαστε μόνο εμείς στην Γ εθνική και θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το Ρέθυμνο”.

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Επισκοπής

“Με τον Γιώργο Βλαστό είχαμε μία πολύ καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και μας έδιωξε το άγχος. Όπως και με τον Χρήστο Βασιλείου πριν. Είναι θέμα Διοίκησης και δεν ξέρω τους λόγους και τις λεπτομέρειες. Εμείς οι παίκτες δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα τους και ξέρω οτι αμφότεροι βοήθησαν την ομάδα. Τώρα έχουμε τον Γιώργο Λυρώνη που είναι νέος και φιλόδοξος. Θα μας βοηθήσει και θα τον στηρίξουμε. Η αλλαγή δεν θα μας επηρεάσει γιατί έχουμε βρει τον δρόμο και τον ρυθμό μας”.

Για την Επισκοπή

“Όλοι θέλουν να είναι στο δυναμικό της. Είναι μία ομάδα που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Στα προσφέρει όλα. Υπάρχει οργάνωση και δίψα. Αν και πέσαμε δεν απογοητεύτηκε κανένας και επέστρεψε. Πάντα υπάρχουν υψηλοί στόχοι στην ομάδα. Μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω γιατί έχει και την οικονομική στήριξη. Είναι άλλωστε και το μέρος των Βαρδινογιάννηδων”.

Για τον κόσμο της ομάδας

“Είναι δίπλα μας. Στηρίζουν την ομάδα αν και είμαστε λίγο έξω από το Ρέθυμνο έρχεται στα ματς μας και κόσμος εκτός χωριού”.

Για τον ίδιο και την νέα σεζόν αλλά και την θέση που παίζει

“Επέστρεψα στην Επισκοπή και είμαι “ανοικτός” σε όλα. Θα δούμε. Τον πρώτο λόγο θα έχει η Επισκοπή το καλοκαίρι. Έχω παίξει σε όλες τις θέσεις. Κυρίως στα χαφ και στα πλάγια (αριστερά και δεξιά). Κάποτε ένας προπονητής μου είχε πει οτι αν έπαιζα μόνο ως δεξί μπακ θα έκανα  μεγάλη καριέρα. Το πιστεύω αυτό αν και πάντα μου άρεσε να παίζω πιο επιθετικά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook