Νέος πρόεδρος στον Νιπιδιτό ο Κοτρωνάκης

Ο Νίκος Κοτρωνάκης, θα είναι ο νέος πρόεδρος του Ηρακλή Νιπιδιτού, μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Αλλάζει σελίδα ο Ηρακλής Νιπιδιτού, καθώς ο Νίκος Κοτρωνάκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας, με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Φραγκάκη.

Μάλιστα στην γενική συνέλευση συζητήθηκαν αρκετά θέματα και πλέον θα ξεκινήσει η ομάδα τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα τους βρει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Με μεγάλη επιτυχία έγιναν η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Α.Σ Ηρακλή Νιπιδιτού. Μέσα σε ενα πολύ καλό κλίμα, ενότητας, ομοψυχίας, αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας εκλέχτηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο. 
Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Νίκος Κοτρωνακης, Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γραμματέας ο Δαγκωνακη Γιώργος, Γενικός αρχηγός ο Νίκος ο Μελισουργακης, Ταμίας ο Παπαδάκης ο Σταύρος, Έφορος υλικού ο Δημήτρης ο Αποστολάκης και τακτικό μέλος ο Φανουράκης ο Μανώλης.Ο Περάκης ο Μιχάλης και η Φασουλακη η Μαρία είναι τα δύο αναπληρωματικά μέλη. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στο συμβούλιο και καλή συνεργασία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του αθλητισμού”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook