Ασλάνης: «Θα είναι ένα “καυτό” καλοκαίρι με πολλή δουλειά»

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ, Θεόφιλος Ασλάνης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την δομή των τοπικών Πρωταθλημάτων την Προκήρυξη, την κλήρωση και την έναρξη τους, την Α1 της νέας σεζόν, αλλά και την νέα Διοίκηση της ΕΠΣΗ. 

Σε “οργασμό” δουλειάς βρίσκονται οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ, Θεόφιλος Ασλάνης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την δομή των τοπικών Πρωταθλημάτων την Προκήρυξη, την κλήρωση και την έναρξη τους, την Α1 της νέας σεζόν, αλλά και την νέα Διοίκηση της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά όσα είπε o Θεόφιλος Ασλάνης, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την δομή των τοπικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ 

“Σε πρώτο πλάνο αυτές τις μέρες βρίσκεται γα μας το πως θα είναι την νέα σεζόν η δομή των Πρωταθλημάτων μας. Έχουμε τις σκέψεις μας αλλά περιμένουμε μέχρι τις 10/7 τις προτάσεις των ομάδων της Α1, αφού εκεί αναμένεται να έχουμε αλλαγές. Σε Α2, Β και Γ κατηγορία λογικά θα πάμε όπως και πέρυσι. Στην Α1 παραμένει “ανοικτό” το θέμα των πλεϊ οφ και πλεϊ άουτ. Υπάρχει πάντα μουρμούρα από τις ομάδες για τον τρόπο που γίνεται το πρωτάθλημα της Α1.  Αλήθεια δεν έχω καταλάβει τελικά τι θέλουν οι ομάδες. Εμείς θέλουμε ένα Πρωτάθλημα που να ικανοποιεί τον κόσμο και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον όλες τις αγωνιστικές σε κορυφή και ουρά αφού η Α1 είναι η Κορωνίδα μας. Βέβαια περιμένουμε και την ΕΠΟ και το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση για΄αυτό έχουμε αργοπορήσει σχετικά. Θα πρέπει να κοιτάξουν και οτ τοπικό ποδόσφαιρο που έχει πολλά προβλήματα”.

Για την Προκήρυξη, την κλήρωση και την έναρξη των Πρωταθλημάτων

“Αναμένεται να βγει μετά απο συνεννόηση με τις ομάδες στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιούλη. Η κλήρσωη θα γίνει στα μέσα Αυγούστου και θα δούμε που καθώς είναι μία ετήσια γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στην πρεμιέρα, λογικά το πρώτο Σ/Κ του Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει το Κύπελλο και το δεύτερο το Πρωτάθλημα της Α1”.

Για τους προπονητές της Α1

“Εμείς βγάλαμε την ανακοίνωση για διπλωματούχους προπονητές σύμφωνα με την οδηγία της ΕΠΟ. Κάποιοι λένε οτι ήταν βιαστική αλλά δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι από την ΕΠΟ”.

Για την νέα Διοίκηση της ΕΠΣΗ

“Η Διοίκηση Τζώρτζογλου ανανεώθηκε κατά 6/11. Μπήκαν νέα άτομα ενώ δεν είναι στο ΔΣ. αξιόλογα πρόσωπα που βοήθησαν τα μέγιστα όπως οι κ.κ. Μαθιουδάκης και Θεοδοσάκης. Όλες οι Επιτροπές θα δουλέψουν γιατί αγαπάμε και ξέρουμε το τοπικό ποδόσφαιρο. Δεν τίθεται θέμα παρεμβάσεων από κανένα. Θα πάμε καλά την 4ετία και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι”.

Για τον ίδιο

“Συμμετείχα και στην προηγούμενη Διοίκηση, είχα ενεργό ρόλο. Πάντα ήμουν μέσα σε οτι μου ζητήθηκε. Το Ηράκλειο είναι “ποδοσφαιρούπολη” και θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρό μας και τον τόπο μας. Μου δόθηκε ένα δύσκολο πόστο. Θα είναι ένα “καυτό” καλοκαίρι με πολλή δουλειά αλλά όλα οκ.  Μου δίνεται και μένα η ευκαιρία να δουλέψω περισσότερο και θα κριθώ όπως όλοι μας στο τέλος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook