Μαγκουφάκης: “Δεν υπήρχε λόγος να φύγω”

Με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση αλλά και το σύνολο της ομάδας, μίλησε στο Athleticradio.gr ο Στέλιος Μαγκουφάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους “νεοφώτιστους” μίλησε για τις φιλοδοξίες τόσο της ομάδας όσο και τις δικές του, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ασσαριωτάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Πέρασε μια χρονιά που με κόπο αλλά  και θυσίες πετύχαμε και με το παραπάνω τους υψηλούς στόχους που είχαμε θέσει. Όταν δουλεύεις και συνεργάζεσαι με ανθρώπους που είναι δίπλα σου σε κάθε στιγμή τότε δεν έχεις κανένα λόγο να μην συνεχίσεις μαζί τους.

Από την πλευρά μου οι φιλοδοξίες της ομάδας και των ανθρώπων που την απαρτίζουν σε όλα τα πόστα είτε διοικητικά είτε αγωνίστηκα με καλύπτουν απόλυτα και θα συνεχίσω να είμαι ένα κομμάτι που συνθέτει αυτό το παζλ.

Στις ημέρες μας είναι δύσκολο να βρεις ομάδα που το μόνο σου άγχος είναι η προσωπική σου απόδοση καθώς οι διοίκηση φροντίζει πάντα σαν καλοκουρδισμένο ρολόι.

Εκτός όλων των άλλον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο πρόεδρο κ.Γιάννη Ασσαριωτάκη και την διοίκηση της ομάδας που με το πάθος τους για την ομάδα και καθημερινές υπερβάσεις έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο που είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει ακόμα και στην νέα κατηγορία που είναι σαφώς απαιτητική. Εύχομαι να έχουμε μια ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και και ανάλογη των προσδοκιών μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook