Στον πάγκο του Ανθεστίωνα ο Σηφάκης

Προπονητής του Ανθεστίωνα θα είναι τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Μάριος Σηφάκης, με τον έμπειρο τεχνικό να έρχεται σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Στο… τιμόνι του Ανθεστίωνα, θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάριος Σηφάκης, ο οποίος εχθές έφυγε από την ομάδα του Λίντο, μετά από δύο χρόνια.

Ο νέος τεχνικός του Ανθεστίωνα, άμεσα θα πιάσει… δουλειά, καθώς στόχος του είναι να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα η οποία θα κάνει μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάριο Σηφάκη, που είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Η κοινή φιλοσοφία και η ταύτιση απόψεων με το νέο μας τεχνικό, αποτελούν την καλύτερη αφετηρία για την κοινή μας πορεία. Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του. Ο Μάριος Σηφάκης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B’ και γυμναστής με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Έχει εργαστεί στις ομάδες υποδομής του Λίντο, στην Δόξα Ηρακλείου και στην πρώτη ομάδα του Λίντο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook