Έπιασε δουλειά η Επιτροπή Ακαδημίας της ΑΕΚ

Ώστε, όλα να είναι έτοιμα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Όπως αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της ΑΕΚατσαμπά, η Επιτροπή Ακαδημίας των «κιτρινόμαυρων» θα απαρτίζεται από τους κ.κ. Δημήτρη Σπανό, Μάνο Καραντεμοίρη, Αντώνη Καραγιάννη, Νίκο Μωραϊτη και Νίκο Καζάκο.

Η νέα επιτροπή της Ακαδημίας, ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Παναγιωτάκη, ο οποίος θα αναλάβει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπεύθυνος του προπονητικού επιτελείου, το οποίο θα απαρτίζεται επίσης από τους Γιάννη Ευαγγελόπουλο, Κώστα Ανδρεαδάκη και Νίκο Καζάκο.

Παράλληλα, αποφασίστηκε και η δομή της ακαδημίας, με τον Νίκο Μωραϊτη να αναλαμβάνει Υπεύθυνος Διοίκησης και Οργάνωσης της ακαδημίας. Χρέη Υπευθύνου Οικονομικών, ανέλαβε ο Μάνος Καραντεμοίρης με βοηθό τον Αντώνη Καραγιάννη, ενώ τη θέση του Γενικού Γραμματέα ο Κώστας Μεταξάκης.

Άμεσα, η διοίκηση και τα στελέχη της ακαδημίας της ΑΕΚατσαμπά, θα ξεκινήσουν τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε, όλα να είναι έτοιμα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με τις προτεραιότητες που έχουν θέσει να αφορούν κυρίως τις απαραίτητες εργασίες που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook