Το… αντίο του Εγγλέζου στον Πόρο

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα του Πόρου, έκανε γνωστή ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός των “μπλε” Μάνος Εγγλέζος.

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μάνος Εγγλέζος, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στην ομάδα έξι ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος που πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την “νεοφώτιστη” ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ ήταν προσωπικός και ο ίδιος ευχήθηκε η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Μετά από 6 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα δρώμενα του Α.Ο. ΠΟΡΟΥ (τέσσερα ως παράγοντας και δύο ως παίκτης), είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας για προσωπικούς λόγους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, και τους φίλους μου, για τη στήριξη στην επιλογή μου να ασχοληθώ τόσο ενεργά με τον Α.Ο. ΠΟΡΟΥ. Επίσης, ευχαριστώ: Τον πρόεδρο Ασσαριωτάκη Ιωάννη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και την αμοιβαία σχέση σεβασμού,που έχουμε χτίσει. Τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία μας και,παρά τις όποιες διαφωνίες μας,είμαι βέβαιος ότι προσέφεραν πολλά στον Α.Ο. Πόρου. Τους συνεργάτες-προπονητές με τους οποίους δουλέψαμε μερόνυχτα για να χτίσουμε και να μεγαλώσουμε αυτό που έχει γίνει σήμερα η ομάδα. Τους φιλάθλους της ομάδας μας, που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια. Τέλος, ευχαριστώ πάνω από όλα ΟΛΟΥΣ τους ΠΑΙΚΤΕΣ μας για το σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξαν,την εξαιρετική ομάδα που δημιούργησαν και το οικογενειακό κλίμα που έφτιαξαν. Κλείνοντας, θέλω να κάνω μια προτροπή προς όλους όσους ασχολούνται με το Α.Ο.Πόρου, να μείνουν κοντά στην ομάδα και να συνεχίσουν το έργο τους για τον αθλητισμό και τη νεολαία της. Εγώ από την πλευρά μου θα παραμείνω οπαδός της ομάδας μας και γνωρίζετε όλοι ότι θα είμαι πολύ χαρούμενος να την δω ακόμα ψηλότερα. Υ.Γ:Όσον αφορά την απόφαση που πάρθηκε ελπίζω να είναι για το καλό της ομάδας. Ο χρόνος θα δείξει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook