Συμφώνησε με Γιαπετζάκη ο Ανθεστίωνας!

Πρώτη μεταγραφή επί εποχή Μάριου Σηφάκη πραγματοποίησε ο Ανθεστίωνας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γιαπετζάκη.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους των “κιτρινόμαυρων” και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Τη περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Ρεθύμνου, ενώ στο Ηράκλειο έχει αγωνιστεί σε πολύ καλές ομάδες όπως είναι ο Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Μινωική.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Γιαπεντζάκη (κεντρικός αμυντικός, 1993). Ο 25χρονος παίκτης αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του σωματείου μας και ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Εργοτέλη και ακολούθησαν οι Νέοι Εργοτέλη, ενώ επόμενο… βήμα ήταν οι Νέοι Ηροδότου. Αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Ηροδότου, στη Μινωική και ακολούθησε η πορεία του στα γήπεδα του Ρεθύμνου με Λιβάδια, Επισκοπή και ΟΦ Αρμένων».

Μάλιστα ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανθεστίωνα λέγοντας:  «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον προπονητή, Μάριο Σηφάκη, που πίστεψε και επέμεινε σε μένα. Μας περιμένει πολύ δουλειά και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook