Ματθαιάκης στο atheticradio.gr: “Να περάσω την δική μου φιλοσοφία”

Ο Χάρης Ματθαιάκης, επέστρεψε στους πάγκους μετά από δύο χρόνια απουσίας, κάνοντας το “μπαμ” αναλαμβάνοντας τους Νέους Ηροδότου.

Ο ίδιος μίλησε στο athleticradio.gr για τους λόγους που απουσίαζε δύο χρόνια από τους πάγκους λέγοντας: “Η απόφαση μου να μην βρίσκομαι σε κάποια ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια είναι καθαρά προσωπική, καθώς θεώρησα σωστό να απουσιάσω για ένα χρονικό διάστημα”.

Στην συνέχεια ανέφερε και τους λόγους που θέλησε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και στο… τιμόνι κάποιας ομάδας αναφέροντας: “Θεώρησα κατάλληλη αυτή την εποχή να επιστρέψω στα τοπικά, καθώς έχω όρεξη για πολύ δουλειά και νέα πράγματα”.

Παράλληλα ανέφερε και τους λόγους που διάλεξε τους Νέους Ηροδότου τονίζοντας: “Ο Ηρόδοτος είναι ένα μεγάλο σωματείο, ιστορικό για το Ηράκλειο και όχι μόνο. Ξέρω τι επικρατεί στην Αλικαρνασσό και επιστρέφω για τρίτη φορά. Στους Νέους Ηροδότου υπάρχει ταλέντο διάθεση και όρεξη για δουλειά τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε για να πάμε ένα βήμα παραπάνω την ομάδα.

Ακόμα ένας λόγος που επέστρεψα στην οικογένεια του Ηροδότου είναι η προσέγγιση από τον πρόεδρο κ. Λημναίο αλλά και από το μέλος Μιχάλη Γεωργιάδη που έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν που ήταν ο Ηρόδοτος Γ’ Εθνική”.

Ο Χάρης Ματθαιάκης, μάλιστα εξήγησε τους στόχους του στο athleticradio.gr υπογραμμίζοντας: “Στόχος μου είναι να περάσω την δική μου φιλοσοφία στα παιδιά, και να δουλέψουμε καθημερινά για να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο που θα το ευχαριστιέται ο κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού. Τα παιδιά πριν αναλάβω είχαν απουσίες από την προπόνηση, καθώς είχαν σχολικές υποχρεώσεις. Ευτυχώς με τα παιδιά βρήκαμε την σωστή ώρα για προπόνηση και πλέον βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για εμάς με μια νέα φιλοσοφία για να κάνουν και τα παιδιά το βήμα παραπάνω.”

Κλείνοντας, ο νέος τεχνικός των Νέων Ηροδότου βρέθηκε και στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού για να παρακολουθήσει τον Ηρόδοτο σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας τονίζοντας: “Στο παιχνίδι της Κυριακής είδα μια πολύ καλή παρουσία στον Ηρόδοτο, έδειξε θετικά στοιχεία και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα να σώσει την κατηγορία έτσι όπως είδα την ομάδα”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook