Κοντάκης: «Η μάχη της σωτηρίας συνεχίζεται»

Ο τεχνικός της Γόρτυνας δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τις Μοίρες (1-1).

Παραμένουν στην διακεκαυμένη ζώνη της Α1 ΕΠΣΗ, Γόρτυς και Μοίρες που αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 9η αγωνιστική. 

Ο προπονητής της ομάδας των Αγίων Δέκα, Γιάννης Κοντάκης, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του σωματείου:

“Άλλο ένα παιχνίδι που καταφέραμε, ξαναλέω καταφέραμε, με όλη τη σημασία της λέξης, να μην το κερδίσουμε. Ήμασταν πάρα πολύ μέτριοι, χωρίς καθόλου πάθος και αγωνιστικότητα.

Θεωρώ ότι οι παίκτες μου κυριεύτηκαν από άγχος γιατί θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς.

Θεωρώ ότι όπως ήμασταν άτυχοι στο 45′ που χάσαμε το πέναλτι και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε πριν βγει το ημίχρονο, άλλο τόσο ήμασταν τυχεροί γιατί κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, πριν μας κυριέψει κι άλλο το άγχος του αποτελέσματος.

Θεωρώ ότι αν δεν φτάναμε γρήγορα στην ισοφάριση μπορεί και να μην παίρναμε τίποτα από το σημερινό ματς. Από εκεί και μετά δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμασταν ψύχραιμοι κι αποφασιστικοί να κάνουμε το 2-1 και να πάρουμε το ματς.

Η μάχη της σωτηρίας συνεχίζεται και θεωρώ ότι είναι και πάρα πολύ δύσκολη, όσο εμείς δεν καθαρίζουμε το μυαλό μας και δεν αποφασίζουμε να παίζουμε έτσι ώστε σιγά-σιγά να παίρνουμε τα ματς.

Αν δεν το κάνουμε, τότε για μας κάθε μας θα είναι Tελικός κι αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο και για τους παίκτες και για τον προπονητή και για την Διοίκηση της ομάδας.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στις Μοίρες. Πάμε για το επόμενο Μεσαρίτικο ντέρμπι.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook