Δεληγιάννης: “Οι παίκτες μου δείχνουν ζήλο και όρεξη”

Δηλώσεις για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Αλμυρό αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Μιχάλης Δεληγιάννης.

Αρχικά ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου λέγοντας: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι,ο Αλμυρός είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Είναι ένα ντέρμπι σε μια πολύ δύσκολη έδρα και πιστεύω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα έχει δουλέψει όλη την εβδομάδα”.

Στην συνέχεια ο Μιχάλης Δεληγιάννης μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα: ” “Προσπαθούμε για το καλύτερο κάθε αγωνιστική, τα παιδιά δείχνουν ζήλο και όρεξη και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία τους μέχρι τώρα. Βλέπω στις προπονήσεις αλλά και στα παιχνίδια πως θέλουν να δείξουν αρκετά πράγματα και το έχουν πετύχει μέχρι τώρα”.

Τέλος αναφέρθηκε και για το αν άλλαξαν οι στόχοι της ομάδας μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα υπογραμμίζοντας: “Οι στόχοι είναι ίδιοι, προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να καταφέρουμε να σώσουμε άνετα και γρήγορα την κατηγορία. Είμαστε η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος και πιστεύω να το συνεχίσουμε για να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook