Ανωγειανάκης: “Το κλειδί είναι να μην επαναπαυτούμε”

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής με το Τυμπάκι αλλά και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Μύρων Ανωγειανάκης.

Ο έμπειρος ανασταλτικός μέσος, τόνισε πως μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι το τρίποντο λέγοντας: “Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι δύσκολο, λόγω το ότι η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα θέλει να πάρει κάτι θετικό από το ματς. Εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχει ουσία το διπλό στην Τύλισο. Το κλειδί είναι να μην επαναπαυτούμε μετά τη νίκη του προηγούμενου παιχνιδιού, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητής μας ώστε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς και να είμαστε στις υψηλές θέσεις του πίνακα”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και τις άριστες σχέσεις που έχουν διοίκηση προπονητές και ποδοσφαιριστές τονίζοντας: “Έχουμε μια καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή, πολύ καλούς παίκτες και είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια. Διοίκηση προπονητές και παίκτες από Κυριακή σε Κυριακή γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Το μόνο κακό είναι ότι δεν εξαρτάται πλέον από εμάς το πρωτάθλημα, ωστόσο θα κάνουμε τα πάντα από την μεριά μας και στο τέλος ότι είναι να γίνει ας γίνει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook