Κοντάκης: “Δεν έχω ανανεώσει με τον ΕΓΟΗ”

Στο γεγονός πως δεν έχει ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα του ΕΓΟΗ στάθηκε σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Γιάννης Κοντάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από το πετυχημένο του πέρασμα στον ΕΓΟΗ μίλησε πως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας του με τους “πράσινους”, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως υπήρχε και η συνάντηση με τον πρόεδρο και το όριο που πήρε για να αποφασίσει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΕΓΟΗ, καθώς και στην διοίκηση για την σοβαρότητα που έδειξαν και την άψογη συνεργασία στο διάστημα που εγώ ήμουν προπονητής στην ομάδα, έχοντας ως απώτερο στόχο την άνοδο κάτι το οποίο πετύχαμε τελικά. 

– 24/7 Customer Service με Υπηρεσία Call Back*, Email, Live Chat και Viber

Νοιώθω την ανάγκη όμως στην παρούσα φάση να ξεκαθαρίσω σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής μου στην ομάδα κάποια πράγματα. Υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι έχω ανανεώσει την συνεργασία μου με την ομάδα του ΕΓΟΗ. Αυτό δεν είναι απόλυτα αληθές. 

Η πραγματικότητα είναι ότι πραγματοποιήθηκε ένα ραντεβού μεταξύ εμένα και του προέδρου κ. Κοροβέζου, μέσα σε πολύ καλό και ειλικρινείς κλίμα. Έγινε μια διερευνητική συζήτηση μεταξύ μας σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας μας, χωρίς όμως να συζητηθούν πολλές λεπτομέρειες.

Φάνηκε μέσα από αυτό το ραντέβου ότι υπάρχει η διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας, χωρίς όμως αυτό να οριστικοποιηθεί. Ο πρόεδρος μου ζήτησε πίστωση 15 ημερών για την κατάθεση της πρότασης του, εξηγώντας μου αναλυτικά τους λόγους που μου ζητάει αυτό.

Αποδέχτηκα λοιπόν την πρόταση του προέδρου και αναμένω μέσα στα χρονικά περιθώρια που μου ζητήθηκαν.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΕΓΟΗ για την εκτίμηση και αναμένω. Αυτά προς διευκρίνηση κάποιων γεγονότων και δημοσιευμάτων για να μην υπάρχουν ασάφειες και λάθος ερμηνείες.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook