Συνεδριάζει το νέο Δ.Σ. της Δαμάστας

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Δαμάστας την Κυριακή 12 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ομάδας για να συγκροτηθεί το νέο συμβούλιο και να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Παπαδάκης, όπου όσο βρίσκεται στο… κεφάλι της ομάδας η Δαμάστα πραγματοποιεί εξαιρετικά πρωταθλήματα έχοντας φτάσει στην Α1 ΕΠΣΗ.

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο ίδιος πρόεδρος και τη νέα αγωνιστική χρονιά, ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής θα ξέρουμε με σιγουριά.

– Talk & Bet: Πλοήγηση & επιλογές μόνο με τη φωνή σου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 12 Μαίου στις 11:00 στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ θα γίνει η συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ομάδας μας. Στην συνεδρίαση αυτή το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα, θα εκλεγεί ο Πρόεδρος και θα γίνει η κατανομή των αρμοδιότητων και καθηκόντων στα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Υπενθυμίζουμε ότι στην συνεδρίαση αυτή θα μπορούν να παραβρεθούν και όποιοι συγχωριανοί μας και φίλοι της ομάδας μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην νέα προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην γενική συνέλευση της προηγούμενης Κυριακής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook