Αθανασάκης: “Αφιερωμένο στην οικογένεια μου και τους φίλους μου”

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο βοηθός προπονητή των Κουνάβων Μαρίνος Αθανασάκης, ο οποίος μίλησε στο athleticradio.gr για την άνοδο της ομάδας του.

Οι Κουνάβοι μετά από μια δύσκολη χρονιά κατάφεραν να χαμογελάσουν στο τέλος και να πάρουν το εισιτήριο για την Β’ ΕΠΣΗ, με τον Μαρίνο Αθανασάκη να κάνει στις δηλώσεις του τον απολογισμό της χρονιάς αλλά και να αφιερώνει την άνοδο σε πολύ κοντινά του πρόσωπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος μιας χρονιάς χαράς έντασης στεναχώριας σε κάποιες στιγμές,άλλα στο τέλος χαμογελάσαμε.

Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω ένα άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε δίπλα του και μου άνοιξε τον δρόμο να κάνω κάτι που ονειρεύομαι αυτός ο άνθρωπος είναι ο Τουτουδάκης ο Μιχάλης. Το Δ.Σ. της ομάδας που με δέχτηκαν με χαρά, τον κόσμο που όλο το καιρό ήταν κοντά, τους ποδοσφαιριστές όλους που βοήθησαν όλη την χρόνια να φτάσουμε εκεί,τους φίλους μου και την οικογένεια μου που σήμερα ήταν εκεί να γιορτάσουν με την χαρά μου, αλλά ήταν και δίπλα μου όλη την χρόνια και στις χαρές και στης λύπες.

Εύχομαι σε όλο το κόσμο καλό καλοκαίρι, υγεία και ένα ευχαριστώ ξανά σε όλους.  Θα ήθελα όλο αυτό να το αφιερώσω στην οικογένεια μου και στους φίλους μου (ξέρουν αυτοί)…”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook