Άλογο Μαλεβιζίου: “Τα καλύτερα έρχονται”

Το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε, το Άλογο τερμάτισε τρίτο και πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΗ και η διοίκηση στην επίσημη σελίδα του σωματείου έστειλε το δικό της μήνυμα.

Αρχικά συνεχάρη όλες τις ομάδες για την προσπάθεια που έκαναν, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο ο οποίος έδινε συχνά βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Τυλίσου με αποκορύφωμα το ματς με τον Αετό Ανωγείων.

Τέλος ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και τόνισαν πως τα καλύτερα για το Άλογο έρχονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Επση, όπου μας βρήκε στην τρίτη θέση εξασφαλίζοντας έτσι την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία!

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια τους σε αυτό το μαραθώνιο και ειδικότερα στον Αετό Ανωγείων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,καθώς και στους Γιουχτα 2010 και Κουνάβους που πήραν τα άλλα δύο εισιτήρια για την Β’ κατηγορία!

Στην πρώτη μας σεζόν καταφέραμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα,να αφήσουμε το δικό μας στίγμα στο τοπικό ποδόσφαιρο,να δείξουμε πως πρέπει να είναι μια καλή φιλοξενία στους αντιπάλους,να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και μάλιστα να κάνουμε ρεκόρ για την κατηγορία στο παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων και άλλα πολλά για τα οποία είμαστε περήφανοι!

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν μέσα και έξω από το γήπεδο και μπήκαν έτσι στην οικογένεια του Αλόγου,σε όλους όσους έτρεχαν για μήνες ώστε να μη λείψει τίποτα από την ομάδα αλλά και στον προπονητή μας Δ.Μπράνη για την προσπάθεια που κατέβαλε να προπονήσει για πρώτη φορά και να πετύχει την επιτυχία της ανόδου!

Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας στήριξε όλη τη σεζόν και αγκάλιασε την ομάδα μας!

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία που σίγουρα θα θυμόμαστε για πάντα. Τα καλύτερα έρχονται! Ραντεβού στην Β’! Καλό καλοκαίρι!🐎🐎🐎

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook