Οι δηλώσεις από την φιέστα του Αετού Ανωγείων

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΗ  πανηγυρίζει ο Αετός Ανωγείων.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Ιστορία έγραψε ο Αετός Ανωγείων, με την πρώτη του συμμετοχή στο Ηράκλειο, συνέτριψε τα προγνωστικά του καλοκαιριού, “φτερούγισε” πάνω από τις δυσκολίες που του παρουσιάστηκαν στην διάρκεια της χρονιάς και περήφανα “κάθισε” χθες να ξαποστάσει στον θρόνο του πρωταθλητή Ηρακλείου, πριν ξεκουραστεί μέσα στο καλοκαίρι για να ετοιμαστεί για τις νέες του “πτήσεις” στα γήπεδα αυτή τη φορά της Β’ΕΠΣ Ηρακλείου!

Παίχτες, προπονητές, μέλη,φίλοι και άνθρωποι του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, βρέθηκαν την Κυριακή 19 Μαΐου στην πλατεία Αρμί και όλοι μαζί μια γροθιά γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ΕΠΣΗ  μια μοναδική επιτυχία, ανεπανάληπτη αν αναλογιστούμε ότι ο Αετός Ανωγείων το καλοκαίρι του 2018 βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης..

Οι δηλώσεις των επισήμων κατά την απονομή: 

Εμμανουήλ Καλλέργης, Δήμαρχος Ανωγείων:

“Σήμερα είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου  για τα Ανώγεια, η γιορτή του Αετού και των μικρών Αετόπουλων των Ακαδημιών! Η προσπάθεια του νέου Δ.Σ του Αετού, η ομαδικότητα, η συλλογικότητα, το πνεύμα που θέλει να εμφυσήσει στους αθλητές, στους νέους και τις νέες του χωριού μας που είναι ενταγμένοι στις τάξεις και τις Ακαδημίες του, που αριθμούν πάνω από 100 άτομα, όχι μόνο μας βρίσκει σύμφωνους και συνοδοιπόρους, αλλά είναι και μέσα στην καρδιά της φιλοσοφίας μας για τους νέους που βρίσκουν τα ενδιαφέροντα τους  και συμμετέχουν. Σας ευχαριστούμε και καλή συνέχεια..”

Στέλιος Ξυλούρης, Πρόεδρος Αετού Ανωγείων:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλλαν στο να γίνει η ομάδα μας πρωταθλήτρια από την πρώτη της χρονιά στο Ηράκλειο. Πρωταθλήτρια όχι μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά κυρίως αυτό που μας έχει ευχαριστήσει σαν συμβούλιο είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Μπράβο σε όλους σας παιδιά του Αετού γιατί δείξατε παιδεία και αγωγή. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους μικρούς των Ακαδημιών για την παρουσία τους και τη θέληση τους για ποδόσφαιρο που πηγάζει από την αγάπη τους για την αντρική ομάδα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε υλικά η ψυχολογικά, ευελπιστούμε σε μια καλύτερη χρονιά του χρόνου όπου όλοι μας ωριμότεροι θα δώσουμε το καλύτερο για τον Αετό Ανωγείων.”

Νίκος Βρέντζος, Πρόεδρος Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων:

“Συγχαρητήρια γιατί το γήπεδο σφύζει  από τα μικρά παιδιά όλου του χωριού ,με  τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου από αγόρια και κορίτσια και αυτό από μόνο του είναι μια κατάκτηση μεγάλη ,πιο μεγάλη και Από την Κούπα. Πολιτισμός και Αθλητισμός είναι το ίδιο πάνε μαζί και μας χαροποιεί όταν οι βάσεις μπαίνουν και είναι στέρεες και σωστές για τα επόμενα πετάγματα του Αετού  μας με γνώμονα πάντα το ευ αγωνίζεσθε στον ερασιτεχνικό  αθλητισμό .Σήμερα ο Αετός Ανωγείων γράφει την δίκη του χρυσή σελίδα στην  Ιστορία του μετά από την συνεχόμενη παρουσία του στα γήπεδα του Ρεθύμνου από 1960 να σηκώνει την πρώτη κούπα του στα πρωταθλήματα του Ηρακλείου ..”

Γιάννης Σαλούστρος, Αντιπρόεδρος Αετού:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αγορά ενός αυτοκινήτου ενιαθέσιου από το σωματείο μας για να εξασφαλίσουμε την μεταφορά των αθλητών που διαμένουν στο Ηράκλειο στις προπονήσεις που γίνονται στο δημοτικό στάδιο Ανωγείων και λύνουμε με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο πρόβλημα της μεταφοράς.Η αγορά αυτή είναι μια μεγάλη προσφορά των Γιάννη και Αποστόλη Ξυλούρη. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι της επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για τον απολογισμό της χρονιάς την ενημέρωση των χωριανών για τα οικονομικά του σωματείου τί χρήματα εισπράξαμε τι έξοδα είχαμε και τι υπόλοιπο ταμειακό υπάρχει και θα γίνει συζήτηση και ενημέρωση  για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς”.

Σωκράτης Κεφαλογιάννης, Υποψήφιος Δήμαρχος Ανωγείων:

“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, τον προπονητή και την Διοίκηση του Αετού Ανωγείων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΠΣΗ. Το γεγονός ότι έφτασε σε αυτήν την σημαντική επιτυχία, ενώ η φετινή  ήταν η πρώτη  χρονιά που συμμετείχε σε πρωτάθλημα της Ένωσης του Ηρακλείου, δείχνει ότι στην ομάδα γίνεται σωστή και μεθοδική  δουλειά σε όλα τα επίπεδα – ειδικά στις ακαδημίες.Αυτό άλλωστε είναι και το σημαντικότερο – το γεγονός δηλαδή ότι έχοντας ως εφαλτήριο τα νέα ταλέντα των Ανωγείων, ο Αετός δικαιούται να αισιοδοξεί για ακόμα υψηλότερες “πτήσεις” στο μέλλον. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανόδου με υγεία και δύναμη να οδηγήσουν τον Αετό σε νέα κεφάλαια στην σπουδαία ούτως ή άλλως Ιστορία του..”.

Θεόφιλος Ασλάνης, Πρόεδρος επιτροπής Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Ηρακλείου:

“Ήρθαμε να σας κάνουμε την απονομή για την άξια προσπάθεια που κάνατε φέτος. Δείξατε επάξια ότι ήρθατε στο Ηράκλειο για να μείνετε για τα καλά στην Ένωση και τα πρωταθλήματα μας! Με πράξεις αποδείξατε τη θέληση σας, αποδίδοντας τα μέγιστα του πολιτισμού και της φιλοξενίας των Ανωγείων σε όλες τις ομάδες που ήρθαν εδώ. Ο Αετός ανέδειξε το πρωτάθλημα μας με την παρουσία του καθώς μια τόσο ιστορική ομάδα έδωσε μεγαλύτερη εμβέλεια στο πρωτάθλημα της Γ’κατηγορίας Ηρακλείου. Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική που όλοι παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και θέληση και η Ένωση θα είναι πάντα δίπλα σας σε όλα τα θέματα που μπορούν να σας βοηθήσουν οργανωτικά και αγωνιστικά..”.

Πηγή: anogi.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook