Επιστροφή Βενέρη – κράτησε τον κορμό της ΑΕΚ

Μετά την συμφωνία με τον Νίκο Ανδριανάκη, η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει για τα καλά τον σχεδιασμό της κλείνοντας την πρώτη μεταγραφή αλλά και αρκετές ανανεώσεις.

Πιο συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν την επιστροφή του Νίκου Βενέρη στην ομάδα μετά από το πέρασμα του στις Γούβες, ενώ “έδεσε” στον Καρτερό τους Καραφωτιά Δ., Καραφωτιά Απ, Ντελία, Νικολάου, Ανδρεαδάκη, Ποντίκαλη, Λιουδάκη και Λέλεκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Καραφωτιάς Δημ. , Καραφωτιάς Απ. , Ντελία Αρ. , Νικολάου Προκ. , Ανδρεαδάκης Κων. , Ποντίκαλη Μ. , Λιουδάκη Κων. Και Λέλεκα Τασ. 

Σκοπός της διοίκησης είναι να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ΑΕΚατσαμπά όλοι οι ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα χρόνια βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις ούτως ώστε η ομάδα να έχει πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και άριστο κλίμα. Πάνω σε αυτή τη βάση και σε συνεννόηση με το νέο προπονητή μας, θα συνεχίσουμε και τις επόμενες ημέρες τις ανανέωσης ποδοσφαιριστών μας.

Τέλος η διοίκηση με χαρά ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για την σεζόν 2019-2020, την επιστροφή του Νίκου Βενέρη στην ΑΕΚατσαμπά. Ο Νίκος είναι είναι ένα παιδί που θεωρούμε οτί η ΑΕΚ είναι οικογένειά του και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ομάδα μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook