Δημαράκης: “Επιθυμία μου να παραμείνω στην ΑΕΜ”

Μήνυμα παραμονής στην ομάδα που έκανε το αήττητο και επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες έδωσε ο Βαγγέλης Δημαράκης με δηλώσεις του στο athleticradio.gr.

Ο νεαρός “πορτιέρο” πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν με αρκετά καλές εμφανίσεις βάζοντας και αυτός το… λιθαράκι του για να πετύχει η ομάδα το απόλυτο και την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο ίδιος μίλησε στο athleticradio.gr και αναφέρθηκε για την χρονιά λέγοντας: “Το μυστικό τις ανόδου και αυτής της μεγάλης επιτυχίας να κάνουμε μόνο νίκες ήταν ένα. Παίκτες διοίκηση, προπονητής και τεχνικό team γίναμε οικογένεια. Δεν ήταν εύκολη η κατάκτηση του τίτλου,εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο..Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι γιατί έχουμε γράψει την δίκη μας ιστορία”.

Παράλληλα μίλησε και για τον προσωπικό του στόχο στο άμεσο μέλλον λέγοντας: “Στόχος μου και επιθυμία μου είναι να παραμείνω και την νέα χρόνια στην ομάδα τις ΑΕΜ,αλλά ποτέ δεν κάνω σχέδια γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα. Σίγουρα νιώθω παρά πολύ καλά γιατί τα τελευταία δυο χρόνια μετράω δυο συνεχόμενους ανόδους..
Πιστεύω να πάνε όλα καλά και μα συνεχίσω στην ΑΕΜ”.

Ενώ κλείνοντας δήλωσε πως: “Αυτό που έχω να πω κλείνοντας είναι πως άμα είσαι εργατικός και ταπεινός όλα θα έρθουν όπως πρέπει. Εγώ θέλω να δουλεύω και να γίνομαι κάθε χρόνο και καλύτερος για να βοηθάω την ομάδα σε όποια και αν βρίσκομαι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook