Αναστασάκης: “Ήδη έχουμε φτιάξει έναν δυνατό κορμό”

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Ασίτες, τον στόχο της νέας χρονιάς, αλλά και την κατηγορία που βρίσκεται η ομάδα μίλησε στο athleticradio.gr ο Ζαχάρης Αναστασάκης.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα: “Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλο το συμβούλιο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε ακόμη μια φορά στο πρόσωπο μου. Προερχόμαστε από μια χρονιά που μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος με την ήττα στο μπαράζ ανόδου, όμως αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την πολύ καλή πορεία και την απόλυτη επιτυχημένη χρονιά βάση των στόχων που είχαμε θέσει στην αρχή”.

– Smart Notifications: Live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων!

Για την κατηγορία που αγωνίζονται οι Ασίτες και το σκεπτικό της διοίκησης: “ΝΑΙ είμαστε οι Ασίτες και η Β’ κατηγορία σίγουρα φαίνεται μικρή για το όνομα που κουβαλάμε, όμως αυτά που είχαμε καταφέρει χτίζοντας αυτή την ομάδα κυριολεκτικά από το μηδέν, μια ομάδα με δικά της νεαρά παιδιά μόνο, νομίζω ότι είναι μια πολύ σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον”.

Για τη νέα σεζόν ο Ζαχάρης Αναστασάκης δήλωσΕ: “Για τη νέα χρονιά, εάν και εφόσον τελικά αγωνιζόμαστε στην Β’ Κατηγορία, η ομάδα ήδη έχει φτιάξει έναν δυνατό κορμό ποδοσφαιριστών οι οποίοι πιστεύω ότι με τις κατάλληλες προσθήκες σε όλα τα επίπεδα θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτή τη φορά το επόμενο βήμα παίρνοντας την άνοδο στην Α2 κατηγορία χωρίς όμως και πάλι να παρεκκλίνουμε καθόλου από το πιστεύω και τις αρχές που μας ακολουθούν τα τελευταία δύο χρόνια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook