Στο… τιμόνι του ΟΦΑ ο Γιακουμάκης

Στο πρόσωπο του Μανώλη Γιακουμάκη βρήκαν τον νέο προπονητή στον ΟΦΑ, ανακοινώνοντας μάλιστα και την έναρξη της συνεργασίας τους.

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι “πράσινοι” αφού φέτος με την άνοδο τους στην Α1 ΕΠΣΗ θα έπρεπε να καταλήξουν σε έναν έμπειρο προπονητή με τον Μανώλη Γιακουμάκη να είναι ο καταλληλότερος για αυτούς ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας τους.

Μάλιστα ο νέος τεχνικός του ΟΦΑ αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά ξεκινώντας το χτίσιμο της ομάδας με ανανεώσεις και μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ομιλος Φιλαθλων Αρκαλοχωριου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Μανωλη Γιακουμακη .

Το Δ.Σ., γνωρίζοντας τις δυσκολιες της Α1 κατηγοριας εκρινε ότι ο προπονητης που θα αναλαβει τις τυχες της ομαδας μας επρεπε να είναι κάποιος καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής, με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες και μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις, αποφάσισε ομόφωνα να συνεργαστεί με τον κ. Γιακουμακη, θεωρώντας ότι πληρεί όλες τις παραπάνω προυποθέσεις.

Με την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο προπονητή θα κλείσουν και οι μεταγραφικές εκκρεμότητες της ομάδας, στοχεύοντας στο να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, με σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook