Γιακουμάκης: “Να βγάλουμε παίκτες από την ακαδημία”

Ιδιαίτερα αισιόδοξος και πρόθυμος για δουλειά εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις στο athleticradio.gr ο νέος τεχνικός του ΟΦΑ Μανώλης Γιακουμάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στους πάγκους για λογαριασμό του ΟΦΑ, τονίζοντας πως η διοίκηση έχει αρκετή όρεξη για να δημιουργήσει ωραία πράγματα για το σωματείο, ενώ ανέφερε και τον βασικό του στόχο που είναι το ωραίο ποδόσφαιρο και η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τα πράγματα είναι άψογα και από την μεριά της διοίκησης αλλά και από το οργανωτικό κομμάτι. Στην διοίκηση είναι αρκετά νεαροί σε ηλικία, έχουν διάθεση για να κάνουν κάτι όμορφο. Αυτό που ήθελα και έψαχνα το πέτυχα εκεί, υπάρχει ένα γήπεδο που είναι στολίδι στην περιοχή και είναι ευτυχία για κάθε προπονητή να δουλεύει σε αυτές τις συνθήκες. Με βρήκαν θετικό όλα αυτά που είπαμε με την διοίκηση και συμφωνήσαμε.

Στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να μείνουμε εύκολα στην κατηγορία και να βγάζουμε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες που υπάρχουν και να δούμε σε λίγα χρόνια την ομάδα να στέκεται στην πρώτη κατηγορία από παιδιά της περιοχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook