Φουντουλάκης: “Να συνεχίσουν οι Γούβες στο δρόμο των επιτυχιών”

Βρέθηκε η λύση στις Γούβες με τον Δήμο Φουντουλάκη να επιστρέφει στην προεδρία της ομάδας και να δίνει ανάσα στον κόσμο για την πορεία της ομάδας.

Ο Δήμος Φουντουλάκης είναι διατεθειμένος να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια για την ανοδική πορεία των Γουβών και στις δηλώσεις του τονίζει η ομάδα δεν είναι η διοίκηση αλλά ο κόσμος που την αγαπάει.

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Ο πρόεδρος της ομάδας των Γουβών Φουντουλάκης Δήμος με ανακοίνωση του νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την απερχόμενη διοίκηση των Γουβών και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ.Νταλλα Γιάννη το Δ.Σ της ομάδας για την μέχρι τώρα επιτυχία και πορεία της ομάδας των Γουβών και όπως τονίζει όλοι μαζί μέσα από συνεργασία να βοηθήσουμε η ομάδα του χωριού μας να συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών.

Παράλληλα καλεί όλους τους απλούς αλλά σημαντικούς φίλους της ομάδας να είναι κοντά στην ομάδα κάνεις δεν περισσεύει και όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα των Γουβών. Η Ομάδα δεν είναι η διοίκηση είναι όλοι αυτοί που αγαπούν και στέκονται δίπλα σε αυτήν. Με εκτίμηση Φουντουλακης Δήμος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook