Τραπέζι πριν την Γενική Συνέλευση στον Ζαρό

Ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα χρονιά θα γίνει για την Α1 ΕΠΣΗ.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Μέσα σε άριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα το “αποχαιρετιστήριο τραπέζι” για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και μέλη της Διοίκησης του Ζαρού, στην ταβέρνας ιδιοκτησίας του προέδρου.

Η συζήτηση φυσικά δεν ήταν άλλη εκτός από την καταπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε η ομάδα, ενώ οι ευχές για “καλό καλοκαίρι” δεν ήταν συχνές, αφού σε λίγο διάστημα προπονητής και παίχτες θα πρέπει να ξεκινήσουν δουλειά, είτε ανανεώσουν , είτε όχι στο Ζαρό!

Εντωμεταξύ, την ερχόμενη Πέμπτη 13/06 και ώρα 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας, στο χώρο του κυλικείου του γηπέδου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ομάδας, τη νέα σεζόν ο Α.Ο Ζαρού θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και ο σχεδιασμός θα γίνει για την συγκεκριμένη κατηγορία.

“Μετά από μια γεμάτη εμπειρίες χρονιά με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 1ης στη λήξη της σεζόν στην Α1, η ομάδα θα πρέπει να σχεδιάσει και να προγραμματίσει την ερχόμενη περίοδο.

Καλούνται όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα, να βρεθούν στο γήπεδο την Πέμπτη και να συμβάλλουν έμπρακτα στην προσπάθεια αυτή”, αναφέρει η ομάδα της Μεσαράς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook