Συνεχίζεται το Πρόγραμμα του κοινωνικού Αθλητισμού

Δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά άπορων οικογενειών, καθώς και άλλων ευπαθών ομάδων, να αθληθούν αλλά και να διδαχθούν δωρεάν το άθλημα που αγαπούν.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: 

“H Περιφέρεια Κρήτης εδώ και τρία χρόνια υλοποιεί το πρόγραμμα του κοινωνικού αθλητισμού. Μέσω του προγράμματος και με την βοήθεια της ΕΠΣΗ και άλλων αθλητικών φορέων, δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά άπορων οικογενειών, καθώς και άλλων ευπαθών ομάδων, να αθληθούν αλλά και να διδαχθούν δωρεάν το άθλημα που αγαπούν.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος για την περίοδο 2019-2020 ενημερώνουμε τα σωματεία της δυνάμεως ΕΠΣΗ για τη συνέχεια του προγράμματος.

Τα αθλητικά σωματεία που επιθυμούν να προσφέρουν δωρεάν άθληση σε παιδιά οικονομικά αδύνατων οικογενειών του Νομού Ηρακλείου μπορούν να δηλώσουν στην ΕΠΣ Ηρακλείου τον αριθμό θέσεων που προσφέρουν ή να απευθυνθούν απευθείας στην Περιφέρεια Κρήτης στο email [email protected].

Αν είναι δυνατόν να υποβληθούν οι δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Ιουνίου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook