Τέλος από τη Νεάπολη ο Ζανταλής

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο σωματείο ο αρχηγός της Νεάπολης Νίκος Ζανταλής, αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την ομάδα.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού δεν θα συνεχίσει στην Νεάπολη με τον ίδιο να ευχαριστεί αρκετά πρόσωπα που συνεργάστηκε μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια παρουσίας του στο σωματείο.

-Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Αναλυτικά όσα ανέφερε: “Έπειτα από πέντε υπέροχα χρόνια στην ΑΕ Νεάπολης με κυρίως πολλές χαρές και την μεγάλη επιτυχία της κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας, καθώς δεν θα συνεχίσω πλέον να αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου. Για όλα όσα πέρασα στο διάστημα ως παίκτης της ΑΕ Νεάπολης, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξαιρετική σχέση την οποία είχαμε και ιδιαίτερα τους Κώστα Καστελλιανάκη και Αντώνη Φούσκη, όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου που ήμασταν μια μεγάλη παρέα και βέβαια όλο τον κόσμο της Νεάπολης που με αγκάλιασε και με έκανε να αισθανθώ ένας από αυτούς, κάνοντας με να αγαπήσω πραγματικά αυτή την ομάδα και αυτόν τον τόπο και την Νεάπολη να είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Εύχομαι η ΑΕΝ να συνεχίσει την πορεία της και να έχει ακόμη πολλές επιτυχίες στο μέλλον γιατί το αξίζει. Εις το επανιδείν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook