Κασμερίδης: “Πήγα στον ΠΑΟΚ – Πολλά κοινά με Μπουμάκη”

Ο Αλέξης Κασμερίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και εμφανίστηκε σίγουρος για το αύριο του ΟΦΗ συνιστώντας παράλληλα υπομονή στον κόσμο καθώς και απέραντη στήριξη.

Aναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κασμερίδης στον Athletic Radio 104,2

Για την απόφαση του να συνεχίσει στον ΠΑΟ Κρουσώνα: “Από την στιγμή που δεν πρόκειται να φύγω από το Ηράκλειο ποτέ ξανά, έχω την εργασία μου και αποφάσισα να παίξω σε μια ομάδα, το ποδόσφαιρο πάει σε δεύτερη μοίρα. Πήρα την απόφαση να πάω σε μια οργανωμένη ομάδα, γνώριζα τι γίνεται στον σύλλογο, μίλησα με τον κύριο Μπουμάκη, γνωριστήκαμε από κοντά, είχαμε κοινά σε όλα και για αυτόν τον λόγο το αποφάσισα”.

Για τον υποβιβασμό του Ηροδότου: “Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Ότι μπορείς, έχεις με τα όπλα που έχεις πηγαίνεις. Είναι καθαρά θέμα εμπειρίας. Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές. Το ότι η Football League έχει πρόβλημα, το γνωρίζουμε όλοι. Είναι μια άρρωστη κατηγορία”.

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Για τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ ζει πρωτοφανείς καταστάσεις. Έχουμε χρόνια να δούμε τέτοιες καταστάσεις. Πάνε με σταθερά βήματα, θέλουν να βγάλουν υγεία για την ομάδα και να νιώθεις περηφάνια για τον ΟΦΗ. Πάντα είσαι υπερήφανος αλλά προσπαθείς πάντα να καθαρίσεις το τοπίο. Χρειάζεται υπομονή όμως δυστυχώς οι Έλληνες δεν την έχουμε. Απαιτείται υπομονή. Προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας. Θα έρθουν καλά και κακά αποτελέσματα, θα γίνουν σωστές και λάθος μεταγραφές όμως χρειάζεται να δείχνουμε την αγάπη μας εκεί που απαιτείται”.

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: “Πήγαμε στον άλλον κόσμο και ξαναγυρίσαμε. Πιστεύω πως είδαν τα λάθη που έγιναν, τον Δεκέμβρη θα έρθουν και άλλοι νέοι παίκτες. Υπομονή σε οτιδήποτε δημιουργείται. Ότι γίνεται, γίνεται με σωστά βήματα”.

Για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ: “Πιστεύω πως μέσα στην επόμενη τριετία ο ΟΦΗ θα είναι πιο δυνατός, αυτό δείχνουν οι άνθρωποι. Μέσα στην επόμενη τριετία, η πιάτσα των ποδοσφαιριστών είναι μικρή. Πολλοί ψάχνονται να έρθουν στον ΟΦΗ και είναι σημαντικό να ακούς έναν ποδοσφαιριστή να έρχεται να “παρακαλάει”. Πριν λίγα χρόνια τους γίνονταν προτάσεις και δεν έρχονταν. Αυτό το έχει δημιουργήσει ο ΟΦΗ και η νέα διοίκηση. Υπάρχει συνέπεια και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα πηγαίνει μπροστά ο ΟΦΗ. Είμαι ΟΦΗ, σε αυτόν χρωστάω την ζωή μου και ότι έχω κάνει μέχρι τώρα”.

Για τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά: “Ότι και να πω για αυτούς τους δύο ανθρώπους είναι λίγο. Σε όλη την Ελλάδα γνωρίζουν το τι έχουν προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο καθένας από την δική του πλευρά και εγώ είμαι τυχερός που τους γνωρίζω από μικρό παιδί. Η παρουσία τους στον ΟΦΗ είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στον ΟΦΗ και μαζί με το νέο ιδιοκτήτη αλλά και τα μέλη της διοίκησης, ο κόσμος μπορεί να είναι ήσυχος για το αύριο του συλλόγου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook