Το… αντίο του Μεμοτσέλα στον Ανθεστίωνα

Ιδιαίτερα συγκινημένος αποχαιρέτησε τον Ανθεστίωνα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νίκος Μεμοτσέλα.

Ο ίδιος μετά από πέντε χρόνια αποχαιρετά την ομάδα και ευχαρίστησε τους πάντες που συνεργάστηκε εκεί.

Αναλυτικά το αντίο στον Ανθεστίωνα:

Πριν 5 χρόνια ήταν που ήρθα στην Κρήτη για σπουδές, τότε κάποιοι άγνωστοι για μένα ήρθαν και με πήραν από το λιμάνι,και κάπως έτσι θα ξεκινούσε μια πενταετία με την ομάδα του Θραψανού,τον ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ,μια πενταετία που μέσα σε αυτήν πανηγυρίσαμε πρωτάθλημα και άνοδο. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια θα έχω να θυμάμαι τα καλύτερα,έζησα πράγματα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζούσα από μια ομάδα. Από την πρώτη στιγμή οι συμπαίκτες μου με αγκάλιασαν και στην πορεία γίναμε φίλοι-κολλητοί-αδέρφια και καταλήξαμε να είμαστε μια οικογένεια. Και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν όπως και τα άτομα τις διοίκησης αυτά τα πέντε χρόνια που κυριολεκτικά με βάλανε στο σπίτι τους και εγώ στην καρδιά μου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους 3 προπονητές που είχα στην πορεία μ σε αυτήν την οικογένεια που λέγετε Ανθεστιων.

Για μένα το Θραψανο είναι και θα είναι το σπίτι μου και ο Ανθεστίων η οικογένεια μου.
Σπανίζουν στις μέρες μας τέτοια σωματεία και τέτοιοι άνθρωποι. Είναι κόσμημα αυτή η ομάδα για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Σας Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς, μου για όλα αυτά που μου χαρίσατε σε αυτά τα χρόνια και αισθάνομαι υπερβολικά τυχερός που ήμουν μέλος αυτής της οικογένεια.
Τέλος αν ξεχνάω κάτι το ξέρετε εσείς που με ξέρετε!!!
Εις το επανιδείν!💛⚽️Α.Ο.Θ⚽️💛
Αθλητικός Όμιλος Θραψανού Ανθεστίων

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook