Το συγκινητικό… αντίο του Σκούφου στον Πόρο

Ο Θοδωρής Σκούφος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Πόρου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έτσι με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook ο νεαρός επιτελικός μέσος αποχαιρέτησε τους “μπλε” με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό:

Δεν περιγράφετε με μια απλή ανακοίνωση ή μια φωτογραφία όλη αυτή η χρονιά… Ούτε με αυτό το βίντεο δεν μπορώ να δείξω τι ήταν για μένα όλος αυτός ο 1 χρόνος που ήμουν στην ομάδα …

Χαίρομαι που ήμουν μέλος αυτής της παρέας – οικογένειας και είμαι τυχερός που σε αυτό που καταφέραμε, κάπου εκεί κοντά θα είναι και το δικό μου όνομα.

Φεύγω από τον ΠΟΡΟ σαν ΦΙΛΟΣ … Και σίγουρα με το κεφάλι ψηλά για ότι έδωσα και ότι πήρα…. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαριωτάκη, τους ους ανθρώπους που μας ανέχτηκαν ενώ τους κάναμε την ζωή ποδήλατο Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, Γιώργο Αποστολάκη.

Τον μοναδικό που από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα ήταν δίπλα μας Γιώργο Σπανάκη., την υπόλοιπη διοίκηση και τους φιλάθλους που ήταν κοντά μας.

Αλλα κυρίως αυτά τα παλικάρια μέσα στα αποδυτήρια που από την πρώτη μέρα με έκαναν να νιώσω οτι είμαι σε αυτή την ομάδα χρόνια!!! Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε αυτήν την δύσκολη χρονια που έρχεται..! Καλή συνέχεια….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook