Μαγκουφάκης: “Εις το επανιδείν ΠΟΡΕ”

Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε τον Πόρο ο Στέλιος Μαγκουφάκης, δύο χρόνια μετά την παρουσία του στην ομάδα των “μπλε”.

Ο νεαρός εξτρέμ αναφέρθηκε στα δύο ονειρικά χρόνια με τον Πόρο, ενώ μίλησε και για αυτούς που δεν πίστευαν στην ομάδα τη φετινή σεζόν.

Τέλος ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία και ευχήθηκε κάποια στιγμή να ξανά συναντηθούν οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήμουν αντίπαλος με την ομάδα του Πόρου δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι μερικά χρόνια αργότερα θα σήμαινε τόσο πολλά για εμένα αυτή η ομάδα.

Η δεύτερη μου χρόνια στην ομάδα τελειώνει με ακόμη μια πρωτιά, με ακόμη ένα πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία. Τι να πρώτο θυμηθώ αυτά τα δυο χρόνια, μόνο όμορφες στιγμές έχω στη μνήμη μου, στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες σε εμένα αλλά και σε όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα.

Περάσαμε δύσκολα φέτος κάποιοι μας είχαν τελειωμένους, ακούσαμε ότι μπορεί να πέσουμε και κατηγορία όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα θέλαμε, αλλά δώσαμε ένα όρκο όλοι μαζί, όσοι θα έμεναν στην ομάδα θα παλέψουν για το ακατόρθωτο, να είμαστε εμείς αυτοί που θα σηκώσουμε τη κούπα και αυτό έγινε, γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ, και ότι γράφει δε ξεγράφει. Βέβαια εν μπορώ να μην αναφερθώ και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και Γιώργο Αποστολάκη για την άψογη συνεργασία που είχα διότι με έμαθαν πολλά πράγματα, όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά κυρίως στο να μην ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΠΟΤΕ.

Επίσης στο Γιώργο Σπανάκη που ήταν συνέχεια κοντά μας αυτά τα δυο χρόνια και τράβηξε πολλά. Τελειώνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο πρόεδρο και καπετάνιο αυτής της ομάδας, Γιάννη Ασσαριωτάκη και να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ήταν ο πρώτος που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα πριν από δυο χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πιστεύω να σε δικαίωσα και να μην σε απογοήτευσα.

Έφτιαξες κάτι υγιές αλλά και πολύ ηθικό με την τρέλα που έχεις γι αυτήν την ομάδα, είσαι υπόδειγμα για τα ερασιτεχνικά σωματεία, κατάφερες κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω συμπαίκτες αλλά όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια. Εις το επανιδείν ΠΟΡΕ!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook