Η Μινωική είναι το παράδειγμα για το μέλλον του ποδοσφαίρου!

Τον τελευταίο καιρό η ομάδα της Μινωικής έχει αλλάξει την φιλοσοφία της και στρέφει την προσοχή της σε νέους ποδοσφαιριστές που έχουν στόχο την διάκριση.

Στα χρόνια μας το “χρηματιστήριο” του τοπικού ποδοσφαίρου έχει ξεφύγει από τα λογικά επίπεδα με τις μεταγραφές να χτυπάνε κόκκινο όσον αφορά το χρηματικό κομμάτι.

Τα ποσά των μεταγραφών στο τοπικό επίπεδο αγγίζουν πολλές φορές και ανάλογα συμβόλαιο από ομάδες Γ’ Εθνικής, κάνοντας αρκετούς να δυσανασχετούν αφού μιλάμε για ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Στην Μινωική ωστόσο έχουν “κλείσει” τα αυτιά τους από την… μόδα των πολλών χρημάτων και έχουν στοχεύσει να επενδύσουν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη για δουλειά και διάκριση.

Αυτό έχει ξεκινήσει από πέρυσι όπου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού τερμάτισε στην 8η θέση, ενώ στην τελευταία αγωνιστική χρησιμοποίησε μόνο νεαρούς ποδοσφαιριστής. Έτσι το μοτίβο αυτό συνεχίζεται και φέτος με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να δείχνει το δρόμο σε αρκετούς προπονητές που δεν εμπιστεύονται τα νέα παιδιά, αφού ανακοίνωσε ήδη την πρώτη της μεταγραφή και αυτή από την Κ17 του ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook