Ξηρός: “Έζησα πέντε μήνες έντονους”

Ο Ανδρέας Ξηρός δεν θα συνεχίσει στον Πόρο και με δηλώσεις του στο athleticradio.gr αποχαιρέτησε την ομάδα ευχαριστώντας τους πάντες για την άψογη συνεργασία.

Ο έμπειρος μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πόρο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ιδιαίτερο λόγο έκανε για τον Γιώργο Σπανάκη αποκαλώντας τον αφανή ήρωα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Έπειτα από λίγους μήνες συνεργασίας στην ομάδα του Πορου,ήρθε η ώρα να πω αντίο.Ένα σύντομο κεφάλαιο για εμένα ,αλλά τόσο ζωντανό και έντονο με όλα αυτά που έζησα τους τελευταίους 5 μήνες στην ομάδα .

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε,το προπονητικό επιτελείο που πάντα μας στήριζε και μας βοηθούσε σε κάθε δύσκολη στιγμή . Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους υπέροχους συμπαίκτες μου ,τόσο μέσα στο γήπεδο για ότι καταφέραμε και είμαστε πανάξια πρωταθλητές, αλλά πιο πολύ εκτός γηπέδου για το κλίμα που υπήρχε σε αυτήν την ομάδα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Τέλος να ευχαριστήσω τον αφανή ήρωα της ομάδας,τον Γιώργο τον Σπανάκη που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές μέχρι να έρθει η λύτρωση του πρωταθλήματος. Καλή τύχη στην ομάδα στην δύσκολη κατηγορία της Γ εθνικής .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook