Η ανασκόπηση των τελευταίων χρόνων από το Δ.Σ. της Φαιστού

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. της Φιστού έκανε τον απολογισμό όλων αυτών των χρόνων που βρισκόταν στην ομάδα, ενώ κάλεσε και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών την Δευτέρα στην Γ.Σ. για να συγκροτηθεί η νέα διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανασκόπηση πεπραγμένων της Α.Ε.ΦΑΙΣΤΟΥ

Μια μακροχρόνια απαίτηση ολοκληρώθηκε το 2013 για την Α.Ε.ΦΑΙΣΤΟΣ, με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα στο γήπεδο, ευρισκόμενη η ομάδα τότε στο Β΄ τοπικό ΕΠΣΗ το 2013.

Μετά από συνεργασία τότε του Δήμου Φαιστού και της Περιφέρειας Κρήτης προστέθηκαν οι βασικές ελλείψεις που υπήρχαν, οι οποίες ήταν, οι πάγκοι τα τέρματα και ο φωτισμός του γηπέδου.

Η Ομάδα ξεκίνησε ολοκληρωτικά από την αρχή και έγινε η επανύδρυση των Ακαδημιών μετά από την μακροχρόνια απουσία τους, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προσέλκυση των μικρών παιδιών της ευρύτερης περιοχής στον αθλητισμό. Προτεραιότητα δόθηκε βέβαια στους ποδοσφαιριστες της Α.Ε.ΦΑΙΣΤΟΣ πράγμα που ισχύει μέχρι σήμερα.

Σκοπός όλο αυτόν τον καιρό ήταν μια σοβαρή παρουσία στα γήπεδα και τις κερκίδες από τους παίκτες και το Δ.Σ. ο οποίος επιτεύχθηκε από τους παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι βοήθησαν ανιδιοτελώς χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και την αναζήτηση του τίτλου.

Αυτά τα έξι χρόνια υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στην ομάδα, η οποία βρέθηκε στην μεγάλη κατηγορία της Α1 ΕΠΣΗ. Η αναζήτηση πόρων για την ομάδα έγινε επιτακτική, με τους παράγοντες του Δ.Σ. να δράσουν για αυτό το σκοπό, με μεγάλες συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και την συνεχή βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης και προσωπικά από τον Περιφεριάρχη κ. Αρναουτάκη.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και όχι τα λόγια, αποτέλεσμα ήταν να παραμένει η ομάδα στην Α1 ΕΠΣΗ για τέταρτη συνεχόμενη χρονια, σαρώνοντας τα προσωπικά της ρεκορ βασιζόμενη στις δυνάμεις της και στα δικά της παιδιά.

Τέλος, το Φεβρουάριο του 2019 έχει κατατεθεί στην Περιφέρεια Κρήτης μελέτη ολοκληρωτικής συντήρησης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και έχει δρομολογηθεί η συνέχιση και η αναβάθμιση των Ακαδημιών της Α.Ε.Φαιστός από ορισμένα μέλη.

Ελπίζουμε για ένα λαμπρό μέλλλον της ομάδας και ευχόμαστε να συνεχιστεί το έργο αυτό!

Γι´ αυτό λοιπον καλούμε όσους αγαπούν την ομάδα τη Δευτέρα στις 21:00 στην καφετερια της ομάδας για να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. το οποίο θα αποτελείται απο καινούρια πρόσωπα. Το απερχόμενο Δ.Σ. της Α.Ε.ΦΑΙΣΤΟΣ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook