Σφακιωτάκης: “Η νέα χρονιά μας βρίσκει δυνατούς”

Δηλώσεις για την νέα προσπάθεια και τους στόχους της ομάδας παραχώρησε στο athleticradio.gr ο νέος πρόεδρος του Ποσειδώνα Γιάννης Σφακιωτάκης.

Όπως αναφέρει στις δηλώσεις του στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα η οποία θα είναι οικογένεια.

Παράλληλα αναφέρθηκε και για τον νέο προπονητή της ομάδας δείχνοντας του από την αρχή εμπιστοσύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Η νέα χρονιά μας βρίσκει δυνατούς σε όλα τα επίπεδα με βάση την κατηγορία που βρίσκεται η ομάδα.
Ξεκινάμε με μεγάλη εξωστρέφεια σαν ομάδα και θέλουμε φέτος να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν,η παιδεία και το ήθος μας.

Ο μοναδικός στόχος μας για φέτος είναι να είμαστε μια οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και να βλέπουμε μια συγκροτημένη ομάδα μέσα στο γήπεδο και να χαιρόμαστε να την βλέπουμε.

Έχουμε νέα παιδιά με πολύ ταλέντο που φέτος θα δουλεύουν σωστά και με την προσθήκη κάποιον παικτών με εμπειρία θα είναι μια ομάδα με αρχή και τέλος.

Ο προπονητής μας, Ειδαίμων Λευτέρης είναι νέος με πολλές φιλοδοξίες και ταιριάζει απόλυτα σε αυτά που ζητάμε σαν διοίκηση. Θα είμαστε κοντά ,όσο και στους ποδοσφαιριστές ώστε η ομάδα να έχει μια πολύ καλή λειτουργία.

Βήμα βήμα η ομάδα μας θα έχει μια πολύ καλή πορεία φέτος. Τέλος θα θέλαμε σαν διοίκηση να ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε στην γενική συνέλευση της ομάδος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook