Σμαραγδάκης: “Θα καταφέρουμε πολλά για την ομάδα”

Ο νεότερος πρόεδρος σε ομάδα παραχώρησε δηλώσεις στο athleticradio.gr για τη νέα πρόκληση στην ομάδα του Δία αλλά και το πως προέκυψε όλο αυτό.

Ο λόγος για τον Νικήτα Σμαραγδάκη, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία της ομάδας και σε δηλώσεις του αναφέρει το… στόρι της υπόθεσης αλλά και όλους όσους βοήθησαν από το 2016 και μετά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2016 όταν ήρθα σε επαφή με την τότε διοίκηση της ομάδας και εξέφρασα την επιθυμία μου να συμβάλω κι εγώ στη προσπάθεια τους. Πρώτη χρονιά, πρώτη επιτυχία η άνοδος στην Α2 τοπική κατηγορία.

Η αγάπη μου για την ομάδα του τόπου μου ακόμη και σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή στη δεύτερη αγωνιστική χρονιά στην οποία από τα μέσα μείναμε μόνο τρία άτομα στη διοίκηση δεν με άφησε να τα παρατήσω. Σταθήκαμε όρθιοι με το πείσμα ότι θα τα καταφέρουμε παρά τις δυσκολίες και έτσι έγινε. Δίπλα στο βράχο και την ψυχή της ομάδας μας το Γιώργο το Χαβάκη, εγώ και ο Κώστας ο Τζιοβάρας τα καταφέραμε.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη βοήθεια και άλλων ανθρώπων η ομάδα μας πέτυχε τους στόχους της. Στο σημείο αυτό δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους προπονητές αυτά τα 3 χρόνια οι οποίοι έχουν αγαπήσει αυτή την ομάδα και έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησα προσπάθεια να φέρω κοντά στην ομάδα ανθρώπους να βοηθήσουν κι αυτοί τη νέα μας προσπάθεια. Οφείλω να ομολογήσω πως βρήκα ανταπόκριση και έτσι συνεχίσαμε. Στις 1 του Ιούλη το Δ.Σ της ομάδας έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, καλώντας με να αναλάβω την προεδρία της ομάδας.

Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα αλλά και μεγάλη χαρά και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε πολλά γι αυτή την ομάδα. Τέλος, ευχαριστώ όλους εκείνους που έσπευσαν από το πρωί της τρίτης να μου δώσουν συγχαρητήρια και δύναμη. Επίσης, ευχαριστώ όλο το Δ.Σ για την στήριξη τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook